Aanbieding

Politieagent met veiligheidsvest en stopbord

Volltreffer!

© Photoagriculture / Shutterstock

Transporteur uit Oekraïne door politie gecontroleerd: ze doen een gruwelijke ontdekking

De redactie

Online sinds

Nadat ze naar de parkeerplaats bij Hannover zijn geroepen, doet de snelwegpolitie een gruwelijke ontdekking in twee busjes.

Eind mei 2021 werd de snelwegpolitie van Hannover 's middags door een getuige gebeld nadat ze iets had gezien en gehoord op een tankstation.

De vrouw had honden horen blaffen vanuit twee witte bestelwagens op de parkeerplaats en zag een man een puppy aan een andere persoon overhandigen.

Smokkelwaar in beslag genomen

De politieagenten komen met 19 man ter plaatse, waar de vreselijke angst wordt bevestigd: Ze controleren de twee transporteurs uit Oekraïne en vinden talloze transportkisten voor dieren op de vuile laadplaatsen.

Platgedrukte puppy's © Politie Hannover

In totaal nemen de agenten acht puppy's en een kleine kat in bewaring. Een medewerker van de veterinaire dienst onderzoekt de vaccinatiecertificaten van de dieren en is er vrij zeker van dat deze niet echt zijn.

Bovendien hebben de twee hondeneigenaren uit Oekraïne de verplichting van een quarantaine van drie maanden tegen hondsdolheid overtreden.

Nu zijn ze veilig

De arme diertjes worden tijdelijk in observatie gehouden in een dierenasiel in Langenhagen, Duitsland. Daar krijgen ze alle zorg en liefde die ze verdienen en kan het personeel hun gezondheid goed in de gaten houden.

Denk je er zelf aan een rashond of pup te kopen, zorg er dan altijd voor dat je goed controleerd dat deze van een betrouwbare fokker komt. Dit tevens om de illigale handel tegen te gaan! 

Betrouwbare fokkers horen aangesloten te zijn bij een rasvereniging en de Raad van Beheer. Als de fokker hier niet bij aangesloten is, adopteer hier dan geen dier! We hebben speciaal voor toekomstige hondenouders een artikel geschreven over hoe je een betrouwbare fokker kunt herkennen:

Ander nieuws: Deze vrouw kwam een ​​kitten adopteren maar doet dan iets wat iedereen verraste (video)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen