Aanbieding

lelijke hond

Deze hond is niet bepaald de mooiste van het stel

© GeoBeats Animals / YouTube

Familie adopteert schattige pup: hij groeit uit tot een van de meest opvallendste hond ter wereld (video)

Door Mae White

Online sinds

Niet iedereen wordt zo oud als wijn. De familie van deze hond bewijst echter dat liefde het uiterlijk niet verwaarloost.

Een familie adopteerde een schattige puppy met een biscuitkleur en prachtige lichtblauwe ogen. Iedereen ging ervan uit dat het kleintje zou opgroeien tot een prachtige hond, vergelijkbaar met een Labrador

Niets is minder waar.

Uiterlijk is niet alles

Ondertussen is de hond uitgegroeid tot een klein monster met uitpuilende ogen en een scheve beet. Bovendien ziet hij eruit alsof hij de hele tijd verdrietig is.

"Alleen zijn moeder zou hem mooi vinden,"- zei het baasje van de viervoeter, Carla, in een video die op YouTube is geplaatst.

Gelukkig weet de viervoeter dat uiterlijk niet alles is. Ondanks de afschuwelijke uitdrukking op de snuit van het huisdier, houden zijn verzorgers van hem met heel hun hart.

Kijk hier naar de beelden van de hond:

Bovendien vonden de baasjes van de hond zijn zus, die ze ook adopteerden. De vrouwelijke hond lijkt erg op haar broer. En hoewel de broers en zussen niet zouden winnen in een schoonheidswedstrijd, zijn ze geliefd en liefdevol, en dat is het belangrijkste in het leven.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen