Over ons

Een standaard werkdag van collega Elton (viervoeter van het Engelse team)
©Wamiz

Wie zijn wij? 

Wamiz is in 2009 opgericht door dierenvrienden Adrien & Adrien. Van origine een Frans bedrijf maar inmiddels bekend in meer dan 8 landen. Met gemiddeld 36 miljoen bezoekers per maand is Wamiz de nummer één website omtrent huisdieren in Europa. 

Hoe gaan we te werk? 

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en een gepassioneerd team van 40 medewerkers, een groot netwerk van deskundigen en partnerschappen met belangrijke spelers in de huisdierensector werken we samen aan hoogwaardige betrouwbare content om dierenvrienden van de beste informatie te voorzien 

Wat is onze missie? 

Wij zetten ons in voor het welzijn van dieren en ondersteunen huisdierhouders in het maken van de juiste keuzes wat betreft aanschaf, training, voeding, gezondheid en alle andere nodige informatie gedurende de levensweg van onze viervoeter. Betrokkenheid, expertise en emotie, zijn de kernwaarden die wij nastreven.
 

Betrokkenheid

Dierenwelzijn: Als partner van belangrijke evenementen steunt Wamiz talrijke initiatieven en speelt zo een actieve rol in het dierenwelzijn.

Huisdieren op het werk: Huisdieren hebben tal van positieve effecten op mensen. Omdat wij daar ook van overtuigd zijn, zijn de huisdieren van onze medewerkers welkom in onze kantoren. Wamiz maakt ook deel uit van de Pets at Work-alliantie en steunt alle initiatieven die de plaats van huisdieren in onze samenleving bevorderen.

Expertise

Alle adviezen die je op Wamiz vindt, zijn geschreven of gecontroleerd door ons netwerk van deskundigen: dierenartsen, gedragsdeskundigen, ervaren redacteuren, enz. Dankzij een schat aan informatie kunnen gebruikers alles álles vinden op Wamiz, om hen te helpen voor hun huisdieren te zorgen. 


Emotie

 Bij Wamiz is het onze missie om leuke of emotionele inhoud over huisdieren aan te bieden. We creëren gevarieerde inhoud: dierenverhalen, reddingen, ongewone anekdotes... om dierenliefhebbers te vermaken, te verrassen of te ontroeren en oprechte emoties op te wekken.