Aanbieding

Laatste uren van de kat

De verzorger neemt op een ontroerende manier afscheid van de kat

© an.gelly / TikTok

Video van de laatste uren van deze kat, voordat hij over de regenboogbrug gaat, gaat viraal op TikTok

Door Kaami Kanje

Online sinds

Bij deze bitterzoete scènes krijg je een brok in je keel. Miljoenen TikTok-gebruikers zijn diep ontroerd door dit aangrijpende afscheid.

De laatste uren voordat je een geliefd huisdier laat gaan, zijn de moeilijkste momenten voor verzorgers. De minuten gaan stilletjes voorbij. Er is niets verdrietiger.

Dat geldt ook voor de verzorgster van de kat Al. Ze hebben samen 14 prachtige jaren meegemaakt, maar binnen enkele minuten moeten ze afscheid nemen. En verzorgster Angelica zorgt op een onvergelijkbare en meelevende manier ervoor dat Al's laatste uren een bijzondere ervaring worden.

Afscheidsmaaltijd voor terminaal zieke kat

De kat is terminaal ziek; hij heeft de diagnose nierfalen. De ziekte is inmiddels zo ver gevorderd dat er niets meer aan te doen is. Alles wat zijn verzorgster nu nog kan doen, is hem verder lijden besparen. Maar voordat Al vertrekt, moet hij nog een keer alles mogen doen en ervaren wat hij altijd heeft gewild.

In de video, die binnen enkele dagen 3,7 miljoen keer is bekeken, zijn zowel hartverscheurende als prachtige beelden te zien. Kater Al krijgt een hamburger van McDonald's te eten, waar hij duidelijk van geniet.

Daarna krijgt hij ook nog een hele kom vol romige melk - alleen voor hem. Al die jaren had hij zo graag de melk van Angelica's ontbijtgranen geproefd, maar dat mocht nooit. Nu mag hij ze helemaal opdrinken.

Miljoenen dierenliefhebbers voelen mee

Na deze afscheidsmaaltijd, die je hart echt doet breken, knuffelen het katje en de verzorgster nog even samen. Al moet vertrekken, maar hij weet dat hij enorm geliefd is.

En miljoenen mensen over de hele wereld zullen hem herinneren door deze beelden.

@an.gelly My wonderful baby boy Al had lived an amazing 14 years (got him when I was in 7th grade) but unfortunately had to cross the rainbow bridge due to his kidney failure that progressed in Nov 2023. He lived an extra 3 years from when he was originally diagnosed (2020). I will always love and miss him! Rest in peace Mr. Al!! 2009-2023 #catsoftiktok #catlover #rainbowbridge🌈 #rip ♬ someday i'll get it - Alek Olsen
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen