Aanbieding

animal event

animal event

© animal event

Het Woef-Waardige avontuur van Rex, de Duitse herder die mee mocht naar het tofste dierenfestival ooit!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Altijd al overwogen of het Animal Event iets is voor jou en je viervoeter? Lees het verhaal van Rex, met ervaringen uit eerste poot.

Op verkenning: de geuren en geluiden van Animal Event

Ik ben Rex, een vrolijke Duitse Herder die een epische ervaring heeft gehad bij het Animal Event en ik kan niet wachten om je er alles over te vertellen. Dus leun achterover, ontspan en laat me je meenemen op mijn avontuurlijke reis door dit waanzinnige evenement.

Clinics, lekker eten en trucjes: een waar paradijs!

Ten eerste, laat me je vertellen dat het Animal Event een waar paradijs is voor elke hond. Vanaf het moment dat ik aankwam, kon ik mijn neus niet geloven! Overal om me heen waren er geuren - heerlijke, verleidelijke geuren van voedsel, andere honden en allerlei lekkere hondensnoepjes waar ik mijn tanden in wilde zetten. Het was als een feestmaal voor mijn neus!

Maar wacht, het beste moest nog komen. Ik begon door de menigte te snuffelen en maakte al snel kennis met andere harige vrienden. We ruilden verhalen uit over onze baasjes, de streken die we hadden uitgehaald en natuurlijk onze favoriete plekjes om te krabben. Het was als een hondenconferentie, maar dan veel leuker!

Clinics en trucjes: een hondentraining spektakel

Toen begon het echte spektakel. Ik rende naar de clinics, waar ik enkele van de meest getalenteerde hondentrainers zag optreden. Ze leerden ons trucjes waarvan ik niet eens wist dat ik ze kon leren! Van frisbeevangen tot behendigheidsoefeningen en bijvoorbeeld schapen drijven, ik stond versteld van wat deze slimme honden konden doen. Natuurlijk probeerde ik alles na te doen, maar laten we zeggen dat mijn frisbee-vaardigheden nog wat werk nodig hebben. Ik ben er zeker van dat ik de volgende keer een ster zal zijn!

Een allergie: ook daar wordt rekening mee gehouden

Na al dat opletten en leren van nieuwe trucjes was het tijd voor ontspanning en wat lekkers. En wees gerust. Ben je net als mij bijvoorbeeld allergisch voor rund of kip? Geen probleem. Ook hier wordt rekening mee gehouden. Je kan heel veel lekkers proeven, en hopelijk koopt je baasje ook nog wat om mee naar huis te nemen.

Doggy Fashion: een modeshow voor vierpotige vrienden 

En laten we het doggy fashion gedeelte niet vergeten. Ik bedoel, wie wist dat er zoveel coole outfits waren voor honden? Ik paradeerde rond in mijn nieuwe pet en jas, voelde me als een ware beroemdheid op de catwalk. Mijn staart kwispelde zo hard dat ik dacht dat 'ie eraf zou vliegen!

Samen sterker: het versterken van de band met mijn baasje

Maar weet je wat het allerbeste was? Het was niet alleen een geweldige dag voor mij, maar ook voor mijn baasje. We hebben samen gelachen, gespeeld en nieuwe dingen geleerd. Het was alsof we onze band versterkten terwijl we samen deze geweldige ervaring beleefden.

Dus, mijn harige vrienden, als je de kans krijgt om Animal Event bij te wonen, pak dan je riem en ren ernaartoe! Je zult er geen spijt van krijgen. En wie weet, misschien kom je mij daar ook tegen, klaar om nog meer avonturen te beleven. 

Gratis kaartjes winnen voor Animal Event 2024!

Speciaal voor onze Wamiz-fans hebben we gratis kaartjes gekregen die we mogen verloten! Maar liefst 5x2 kaartjes op precies te zijn. Aarzel vooral niet langer en schrijf je snel in en wellicht mag jij dit jaar gratis naar Animal Event!

Schrijf je hier in voor de winactie:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen