Aanbieding

Vrouw laat hond uit en kijkt naar smartphone

Wie kan haar nou zomaar sms'en?

© Antoniodiaz / Shutterstock

Vrouw laat vreemde haar hond aaien: ze beseft al snel haar fout

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het gebeurt wel vaker: een voorbijganger vraagt of deze jouw lieve hond mag aaien. Dit verhaal kreeg echter een vreemde draai.

We weten allemaal waarom een telefoonnummer op een dogtag kan worden gegraveerd. In de praktijk, zoals in het verhaal van een Reddit-gebruiker, laat zien dat het ook anders kan. Een vrouw genaamd AvocadoDemonde deelde een verhaal van iets vreemds dat haar was overkomen. Het nieuws werd uiteindelijk opgepikt door The Sun. 

Mag ik 'm aaien?

Terwijl de vrouw aan het wandelen was met haar hond, vroeg een voorbijganger of hij de hond mocht aaien. Natuurlijk, dacht de vrouw, wat is daar mis mee? Na en tijdje ontvangt ze een sms.

"Hoi, ik heb je nummer van de dogtag van je hond. Bedankt dat ik 'm mocht aaien. We moeten eens wat gaan drinken :-)"

De vrouw, nog steeds verbaasd door de ontvangen sms besluit niet te antwoorden. De afzender geeft niet op, en blijft schrijven. 

"Waarom zet je je nummer op de dogtag van je hond als je niet wilt dat mensen je sms'en? Wat is je probleem?"

Ok, we leggen toch maar even uit. De meeste mensen zetten hun telefoonnummer op een dogtag zodat, indien nodig (bijvoorbeeld wanneer een vreemde een hond vindt) contact met diegene kan worden opgenomen. Die dogtags zijn zeker niet uitgevonden voor het flirten. 

 

De reacties op het internet

De vrouw plaatste een screenshot van deze berichten op Reddit. Gebruikers waren sprakeloos! "Ik kan niet geloven dat er echt mensen zijn met deze mentaliteit", zei een gebruiker. "De gemaakte insinuatie is absurd", zegt een ander.
Een ander stelt echter dat het gevaarlijk kan zijn om je gegevens op de halsband van een hond te zetten: “Sommige mannen onthouden je adres of telefoonnummer. Als je een slecht gevoel hebt of als ze iets te lang naar de halsband van je hond staren, loop dan weg."

Wat denk jij? Is het verstandig om je contactgegevens achter te laten op de halsband van je hond? Laat het weten in de reacties hieronder.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Wat denk jij? Is het verstandig om je contactgegevens achter te laten op de halsband van je hond?
Log in om een reactie te plaatsen