Aanbieding

Hamilton en Leclerc samen met hun hondjes

Dit is een verhaal vol charme!

© Lewishamilton/ Instagram

De honden van Hamilton en Leclerc, toekomstige teamgenoten bij Ferrari, worden vrienden

Door Kaami Kanje

Online sinds

In de Formule 1 ontstaat een nieuwe vriendschap: de honden van Hamilton en Leclerc spelen samen en leren elkaar kennen in afwachting van hun toekomstige samenwerking.

Een paar maanden na hun aankondiging als toekomstige teamgenoten bij Ferrari, lijken Lewis Hamilton en Charles Leclerc al een gemeenschappelijke interesse te hebben gevonden: liefde voor honden.

Ze heten Roscoe en Leo, respectievelijk een Engelse Bulldog en een Teckel, en hun vriendschap ging snel viraal op sociale media nadat Hamilton verschillende foto's van hen had gepost terwijl ze elkaar leerden kennen.

 

De viervoetige vriendschap tussen de honden van Hamilton en Leclerc

In de posts hebben de twee puppy's samen plezier en laten ze een onverwachte band zien. Hamiltons bijschrift "Dog dads" heeft zoveel enthousiasme bij fans opgewekt dat ze duizenden berichten van genegenheid en sympathie hebben achtergelaten.

Het samenkomen van deze twee harige vrienden heeft sommige F1-teams luchtig doen speculeren over de mogelijkheid om een soort bijeenkomst te organiseren voor de huisdieren van de coureurs, inclusief een uitnodiging voor Simba, de Poedel van Pierre Gasly.

De winnende combinatie

Het verhaal, dat niet alleen een glimlach opwekte, illustreerde ook de sterke band en samenwerking die zich al aan het ontwikkelen zijn tussen Hamilton en Leclerc, zowel binnen als buiten het racecircuit. Hun gedeelde passie voor auto's geeft hoop voor de toekomst van Ferrari.

Roscoe is al een bekende verschijning in de F1-paddock, met zelfs een persoonlijke accreditatie en een Instagram-pagina met bijna een miljoen volgers. Hij verwelkomde Leo met enthousiasme, die enkele maanden geleden bij Leclerc thuis kwam.

 

Fans waren al op de hoogte van Leo door een afbeelding die werd gedeeld met de tekst "Welkom thuis, baby Leo". Op dat moment begonnen fans te speculeren over een mogelijke samenwerking tussen de twee coureurs, die binnenkort daadwerkelijk samen zullen racen op het circuit.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen