Aanbieding

zwerfkitten

Een Husky adopteert een zwerfkitten en maakt er een echte hondenvriend van!

© lilothehusky / Instagram

Husky vindt een zwerfkitten in nood: zijn reactie laat iedereen met open mond achter

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het verhaal van het kleine poesje Rosie en haar trouwe adoptiemoeder Lilo is hartverwarmend. Deze twee dieren die zo verschillend zijn vormen echt een ongelooflijk duo! 

 

Het verhaal van Rosie en Lilo is zeer ontroerend. En het duo gevormd door deze kitten en haar adoptiehondsmoeder is bijna te mooi om waar te zijn.

Kitten Rosie was slechts drie weken oud toen ze alleen en uitgeput werd gevonden, achtergelaten op straat. Iemand met een groot hart besloot de kitten te adopteren, ook al was er al een ander dier in huis, een Husky, die later van levensbelang bleek te zijn voor Rosie. De vrouw die het kleine viervoetertje adopteerde, deelde op haar Instagram-account hoe moeilijk de eerste nacht was:

"Rosie leek de eerste nacht niet te overleven, ondanks intensieve zorg. Dus hebben we haar toevertrouwd aan Lilo."

Rosie blijft zwak en lusteloos totdat de Husky genaamd Lilo voor haar zorgt. Langzaam maar zeker, dankzij de liefde van haar hondsmoeder, krijgt het kleine katje weer kracht en vecht ze om te overleven.

Hoe kun je onverschillig blijven bij zo'n ontroerend beeld?

Nu denkt Rosie dat ze een hond is

Lilo schakelt over naar 'moedermodus', probeert Rosie te zogen en accepteert de kitten alsof het haar eigen kind is, ook al heeft ze zelf nooit puppy's gehad en zal ze die ook nooit krijgen. Lilo stimuleert Rosie zelfs om haar behoeften te doen. En het wonder gebeurt: de kleine Rosie wordt steeds beter, krijgt haar kracht weer terug en opent eindelijk haar ogen.

In de weken die volgen, traint Lilo de kleine pluizenbol alsof het een hond is, en leert haar veel dingen. Rosie loopt aan de lijn zoals Lilo. De kitten denkt dat ze een hond is. Maar zolang ze gezond is, is dat het minste van de zorgen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen