Aanbieding

Een puppy in een asiel

De arme pup bleef helemaal alleen achter

© cmhspets / TikTok

Alle puppy's worden geadopteerd behalve Ollie, hij bleef helemaal alleen achter (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het lot had andere plannen voor deze hond

Toevertrouwd aan een opvang samen met zijn moeder en vier broers en zussen, had Dimitri het moeilijk toen hij bij de Central Missouri Humane Society (CMHS) arriveerde.

Het moet gezegd worden dat de schattige kleine puppy van enkele weken oud zag hoe zijn hele familie geadopteerd werd, terwijl zijn eigen adoptant nooit kwam opdagen. Een moeilijk moment voor de puppy, die een onrustige nacht in de opvang moest doorbrengen.

Gelukkig had het lot een mooie verrassing voor hem in petto.

Een nieuw begin voor Ollie

In een video die door het asiel op TikTok werd gedeeld, maken we kennis met Ollie. In de video zien we de kleine puppy liggen in het asiel, duidelijk verdrietig en bang om in deze onbekende omgeving te zijn. 

De tekst bij de video legt de situatie uit: "Ik werd gisteren naar een enge plek gebracht met mijn broers en zussen... Mensen kwamen ons ontmoeten en we hadden allemaal een adoptant. Toen ik wakker werd, waren ze weg... en mijn adoptant kon me niet meer thuisbrengen. Ik mis mijn broers en zussen. De mensen hier zijn aardig maar ik ben klaar om in een gezin te wonen. Ik wil een thuis vinden..."

Maar gelukkig voor Dimitri, enkele uren na de publicatie van deze ontroerende video, besloot de familie die zijn moeder had geadopteerd om hem ook een thuis te bieden door hem zelf te adopteren. Dimitri werd toen Ollie, en hij ging bij zijn moeder in hun nieuwe huis wonen voor de rest van zijn leven.

Een groot geluk voor alle vrijwilligers, blij voor de schattige Ollie die het geluk had om zo snel een thuis te vinden.

Zou jij misschien een hond een 2de kans willen geven in het leven? Adopteer dan een hond! 
@cmhspets Him and all of the other dogs at CMHS are ready to find their homes... can you help? #centralmissourihumanesociety #adopt #like #comment #share #adoptdontshop #columbiamo #como ♬ someday i'll get it - Alek Olsen
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen