Aanbieding

Gezin van vier met witte hond zit op buitentrap

Eentje hoort hier eigenlijk helemaal niet thuis!

© Guanajuato Cultural MX / Facebook

Familie neemt vakantiefoto: als ze de foto terugkijken zijn ze verrast en ontdaan

Door Sanne Blank

Online sinds

Vrolijk lachend poseert de hele familie voor een vakantiefoto - en hij gaat viraal per omgaande. Maar niet vanwege de mensen op de foto...

 

Guanajuato in centraal Mexico is een van de legendarische zilversteden en heeft daarom veel indrukwekkende bezienswaardigheden te bieden. Op de trap voor de ingang van de universiteit laat een toeristisch gezin zich fotograferen - en de foto wordt een sensatie.

Het gezin van vier is duidelijk in vakantiestemming, ze stralen allemaal als fotograaf Chema de fotot maakt. En zelfs het witte hondje aan hun zijde heeft zijn vrolijkste glimlach opgezet. Alsof hij erbij hoort - maar in werkelijkheid is hij er gewoon bij geslopen!

Hond sluipt in vakantiefoto

In feite, zo onthult Chema, is het schattige witte hondje een van de talloze zwerfhonden van Guanajuato. Dit hondje zwerft daar rond, in de buurt van de universiteit, omdat het daar voedsel krijgt van toeristen en zo kan overleven.

Zo was het ook toen de familie zich begon klaar te maken voor de memory shoot. Nadat hij iets te drinken en te eten had gekregen en de kinderen zelfs een beetje met hem hadden gespeeld, bleef de witte zwerver nog een tijdje bij de vier.. 

Voor een moment is hij intens gelukkig

Maar het slimme ventje blijft niet aan de zijlijn staan, maar gaat op dezelfde trede zitten als zijn vier nieuwe vriendjes. En hij zit heel dicht bij zijn moeder. Alsof hij erbij hoort. De slimme en vrolijke glimlach van het hondje ziet eruit alsof hij precies weet wat hij doet. 

Is hij blij een familie te hebben, althans voor dit korte moment? Het leven voor honden is hard in Guanajuato, veel bewoners laten ongewenste viervoeters gewoon op straat achter. Het aantal straathonden neemt voortdurend toe.

De zwerfhond lijkt dolgelukkig op dit moment© Guanajuato Cultural MX / Facebook
Zou jij een hond een 2de kans willen geven? Adopteer dan een hond!

Ander nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen