Aanbieding

Kleine jongen asielhond

Hier smelt je toch van?!

© Johan Ayuda / Facebook

Video van een kleine jongen en een asielhond breekt alle records: de beelden zijn super schattig

Door Kaami Kanje

Online sinds

De virale video is al 24 miljoen keer bekeken. Geen wonder, want na het zien van deze beelden raak je meteen verslaafd. Het is zo mooi!

Dat kinderen en honden een heel bijzondere combinatie vormen, wisten we al. Maar deze virale video overtreft echt alles. Bij deze twee smelt je gewoon, of je het nu wilt of niet. En ze maken zelfs de somberste dag meteen mooier.

Het is de allereerste ontmoeting tussen de kleine jongen en de asielhond. Maar deze twee laten zien dat liefde op het eerste gezicht echt bestaat! Het verwarmt gewoon je hart.

Jongen en asielhond: hun ontmoeting gaat viraal

De kleine jongen staat voor de kooi van de hond, de deur staat open. Het schattige beestje dat lijkt op een Bully steekt zijn hoofd naar buiten en lijkt het gefascineerde kind recht in de ogen te kijken alsof het verliefd is. Als de twee dan ook nog neus aan neus staan, is het duidelijk voor de toeschouwer: dit is gewoon te schattig!

Natuurlijk kunnen de ouders niet anders: ze adopteren het betoverende hondje, want het zou echt wreed zijn om de kleine jongen en de viervoeter te scheiden.

Thuis blijkt dan ook nog dat het schattige beestje blijkbaar alle kinderen onvoorwaardelijk bewondert. De hond begroet zelfs de baby uiterst voorzichtig en vriendelijk. Het begin van nog een prachtige vriendschap? Absoluut!

Kijk hier naar de lieve video:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen