Aanbieding

Hond kitten

Dit kleine hondje houdt van zijn nieuwe vriend

© TikTok tillygthetortoise

Ontmoeting tussen Chihuahua en kitten: je ligt dubbel van het lachen bij het zien van de beelden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Bekijk de schattige ontmoeting tussen een blije hond en een wat verlegen kitten.

Het verwelkomen van een nieuw huisdier in het huishouden kan zowel vreugde als bezorgdheid betekenen voor de andere leden van de familie.

Beste vrienden in spe

Skippy, de Chihuahua hond die we je gaan voorstellen, was verheugd om kennis te maken met zijn nieuwe beste vriend: Pumpkin, de roodharige kitten.

Zoals onthuld in een video op TikTok, kan de hond zijn opwinding niet bedwingen in het bijzijn van de kat. Geconfronteerd met de overenthousiaste reactie van de hond lijkt de kat op zijn hoede te zijn.

Met duizenden views heeft de video van de TikTok-gebruiker "Tilly The Tortoise" reacties uitgelokt van verschillende abonnees: "Oh my god, Pumpkin is schattig. Skippy is helemaal opgewonden. Ze worden vast beste vrienden," vertelt Anna. "Dit kitten is zo goed opgevoed en dapper," schrijft KT.

Kijk hier naar de beelden van hun ontmoeting:

@tillygthetortoise Skippy meeting Pumpkin kitty for the first time! He’s the sweetest boi! 🐶🐱💖 #kitten #gingerkitten #pup #dog #chiweenie #chihuahua #kitty ♬ original sound - Tilly G The Tortoise 🐢🐶

Partners in crime

Ondertussen zijn de 2 dieren onafscheidelijk en een echt team geworden. De slimheid van de rode kat en het enthousiasme van de Chihuahua maakt deze twee een fantastisch koppel om naar te kijken. Zo helpt de kat de hond om in te breken in kamers in het huis.

Kijk naar de grappig beelden van de "inbraak" van de kat:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen