Aanbieding

Notitie op het raam en een kat op de vensterbank
© Garrett_N - Reddit

Hondenouder laat briefje achter op de deur bij buren: zijn reactie laat mensen met verbazing achter

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een Reddit-gebruiker heeft een ontroerend liefdesverhaal gedeeld, met een hond, een kat en een buurmanlijke daad die inmiddels viraal is gegaan.

Een trouwe hond zou bijna een half jaar lang bij het raam zitten, smachtend naar zijn buurkat.

Puppy met een gebroken hart

Maar de lieve dagelijkse gewoonte kreeg een verdrietige wending toen de buren hun vensterbank volzetten met plantenpotten, waardoor ze onbedoeld het zicht van de hond op zijn geliefde kattenvriend blokkeerden. Ze hadden geen idee dat hun acties het hart van de hond hadden gebroken.

 

Vastbesloten om het hartzeer van haar huisdier te verhelpen, nam de eigenaar van de hond het heft in eigen handen. Ze schreef een oprecht bericht en bevestigde dat aan het raam van de kat. In het bericht legde ze aan de buur uit dat de hond een onwaarschijnlijke verliefdheid had opgevat voor hun kat en beschreef ze de dagelijkse gewoonte van verlangende blikken.

Ware liefde

Het bericht sloot af met een nederig verzoek om de potten te verplaatsen, ondertekend met "Je buurvrouw en haar liefdevolle hond." Nadat de eigenaren van de kat het bericht hadden gezien, plaatsten ze er zelf een in hun raam met de tekst: "Voor echte liefde." Het was een ontroerende bevestiging van de speciale band tussen de twee dieren. De kat had zich ondertussen weer genesteld op zijn favoriete plekje voor het raam waar de hond hem kan zien.

 

Wat een schattig verhaal.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen