Aanbieding

Trimster danst met de hond

Een uitzonderlijke trimster!

© 9GAG / Facebook

Video: trimster legt hond op tafel en doet dan iets wat niemand verwacht

Door Kaami Kanje

Online sinds

Als je een baan vindt die je echt leuk vindt, kun je de vreugde ervan niet verbergen. Dat is precies wat een jonge trimster doet.

Voor veel mensen is werk niet meer dan een manier om geld te verdienen, maar voor sommigen biedt het meer dan alleen financiële beloning.

Onlangs is een grappige video van een hondentrimster viraal gegaan. De betreffende clip heeft duizenden mensen geraakt vanwege de eigenaardige manier waarop deze jonge vrouw haar beroep uitoefent.

Een speciale hondentrimster

De trimster danst bijna de hele tijd dat ze aan het werk is. En niet alleen dat! Heel vaak nodigt ze haar klanten uit om met haar te dansen en plezier te maken.

Is dit haar manier om de lange werkdagen aan te pakken, of misschien een manier om de spanning bij de honden te verlichten? Om hen gerust te stellen en de hele procedure leuk voor hen te maken? We weten het niet, maar het werkt zeker.

De honden zijn zo verrast door wat er gebeurt dat ze zelfs geen tijd hebben om bang te zijn of nerveus te worden. De gekte die zich in deze hondensalon afspeelt, zorgt ervoor dat elke klant zich minder angstig voelt.

Een grote liefde voor dieren

Echter, wanneer we de trimster aan het werk zien, hebben we er geen twijfel over dat de bezoeken aangenaam zijn voor de viervoeters. Deze vrouw houdt echt van wat ze doet en houdt van dieren. Ze stopt niet met hen te aaien, te kussen en te knuffelen.

We zullen onze honden zeker naar zo'n trimster brengen!

Kijk hier naar de leuke video:

WIL JIJ GRATIS NAAR ANIMAL EVENT? DOE DAN MEE MET ONZE WINACTIE!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen