Aanbieding

Het schoonmaakteam
© Somchai_Stock/Shutterstock

Vuilnisman vindt achtergelaten puppy in vuilniszak: wat hij doet is ontroerend

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het vuilnisteam was druk aan het werk toen een van de werknemers merkte dat de zak bewoog.

Menselijke wreedheid kent geen grenzen. Mensen kunnen talloze manieren vinden om van een ongewenst dier af te komen. In plaats van het huisdier in goede handen geven, kiezen ze voor barbaarse oplossingen.

Weggeworpen in een vuilniszak

Hoewel een pasgeboren witte Pitbull puppy net ter wereld is gekomen, heeft het al te maken gehad met wreedheid van de mens. Iemand besloot hem in een zak te stoppen en als ongewenst afval op de vuilnisbelt achter te laten.

Gelukkig zijn er nog steeds mensen die zich bekommeren om het lot van dieren. Het Amerikaanse station "FOX 2 St. Louis" zond een reportage uit over het verhaal van deze puppy. Toen het schoonmaakteam aan het werk was, merkten ze dat een van de zakken bewoog.

De mannen reageerden en ontdekten dat iemand de arme puppy had weggegooid. De puppy raakte het hart van het hele team, vooral dat van hun coördinator, Brian Waldrop.

Kans op een nieuw leven

De man werd op slag verliefd op het hondje. Ondanks dat hij al jaren op de vuilnisbelt werkte, had hij daar nog nooit een levend dier gevonden. Het lot van dit hondje raakte hem diep.

Brian nam het hondje mee naar huis en bracht hem meteen onder de douche, want zijn vacht zat onder het vuil. Na het wassen bleek dat de gele vacht eigenlijk sneeuwwit was. De man twijfelde geen moment en nam een beslissing: hij adopteerde het hondje, geraakt door zijn karakter en overlevingsdrang. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen