Aanbieding

Duitse herder en kittens

Een heel schattige hond.

© rocky - YouTube

3 kittens hebben het bed van een Duitse Herder ingepikt: zijn reactie is extreem schattig (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een Duitse herder heeft de harten van duizenden internetgebruikers gestolen met zijn schattige houding tegenover drie kleine kittens.

Stel je voor dat je thuiskomt na een lange wandeling en hoopt te rusten, maar bij aankomst ontdek je dat je bed is ingenomen door een groep vreemden. 

Waarschijnlijk zou je niet op de beste manier reageren... Wat als die vreemden een groep schattige kittens zijn?

Katten stelen het bed van een Duitse herder

Dit overkwam Rocky: een vriendelijke Duitse herder, die zijn eigen YouTube-kanaal heeft waar zijn verzorgers zijn dagelijks leven delen.

Een van Rocky's video's is populair geworden vanwege de ontroerende reactie van deze imposante hond op een nest kittens dat zijn favoriete bed heeft ingenomen.

In de video, die al meer dan 13 miljoen keer is bekeken, zien we de verwarde Rocky, die niet weet hoe te reageren op deze .

Zonder te weten wat te doen, loopt Rocky rond het bed en kijkt naar de poesjes, die duidelijk geen angst voor hem hebben. Sterker nog, een van hen probeert zelfs zijn neus aan te raken wanneer hij dichterbij komt.

 

Het is opvallend hoe Rocky, als zo'n grote en imponerende hond, heel voorzichtig is als hij naar de kittens toegaat, en het lijkt erop dat hij meteen begrijpt dat deze kleine dieren zorg en bescherming nodig hebben.

Internetgebruikers gefascineerd

"Hij kijkt en ruikt eraan alsof hij zegt 'Waarom zijn ze zo klein?' Het zien van Duitse herders die interactie hebben met dieren doet altijd mijn hart smelten omdat ze altijd erg vriendelijk en zorgzaam zijn voor de kleintjes", merkte een gebruiker op, gefascineerd door het gedrag van Rocky.

"Wat schattig om een hond voor kittens te zien zorgen en genegenheid te geven," schreef iemand anders.

Sinds de video acht maanden geleden voor het eerst werd gedeeld, woont Rocky samen met en zorgt hij voor al zijn kattenmaatjes. Als je meer wilt weten over Rocky en zijn katten, bekijk dan al zijn video's op zijn YouTube-kanaal: @RockyTheGermanShepherd.
 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen