Aanbieding

Rode misvormde kat

Kater BenBen

© BenBen CatCat @Facebook

Het asiel wil de kat laten inslapen. Op het laatste moment gebeurt er iets verbazingwekkends!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is alsof de roodgestreepte kat weet dat niemand hem wil en dat zijn leven tot een einde komt. Hij ligt daar gewoon, maar dan, op het allerlaatste moment, gebeurt er iets ongelooflijks. 

Aangezien zijn plaatsingskansen nul zijn, moet de Engelse Rode kat BenBen afgemaakt worden. Het is bijna alsof de kat het weet, want hij stopt met eten en drinken, en beweegt nauwelijks nog. En dat allemaal omdat BenBen niet de mooiste van de klas is. 

Slecht lot

Blijkbaar is de treurige kat ernstig gewond geraakt door een aanval van een of meerdere wat grotere dieren. Als gevolg hiervan liep BenBen kneuzingen op aan zijn ruggengraat, waardoor hij niet meer kan lopen. Hij had ook diepe sneden over zijn lichaam en een van zijn oren is verminkt. Overtollige huid op zijn gezicht geeft hem ook een vreselijk droevige uitdrukking. Wie wil nu zo'n kat adopteren?

Een ongelooflijk toeval

Maar als de euthanasie al is gepland, gebeurt er onverwachts een wonder. Een vrouw die op de eerste hulp werkt bij een dierenkliniek besluit de kat te adopteren. Binnen een dag is alles geregeld en kan de kater intrekken in zijn nieuwe huisje.

BenBen leeft weer op

En dan gebeurt het volgende wonder: slechts een aantal uur na het verlaten van het dierenasiel verandert de viervoeter compleet. Als BenBen thuis aankomt, is het enige wat hij doet spinnen en vrolijk miauwen. Realiseert de kat zich nu dat hij een gezin heeft dat van hem houdt?

In ieder geval wordt BenBen iedere dag een beetje beter. Ondanks alle voorspellingen kan hij nu weer zelfstandig lopen en zelfs kleine sprongetjes maken. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen