Aanbieding

Zwangere Dobermann

Het internet werd direct gek van de familie, net als wij!

© Akkalak Aiempradit / Shutterstock

Dobermann wordt moeder, maar haar drie baby's zijn geen honden (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Er heeft zich een wonder voorgedaan in Tamil Nadu, een staat in Zuid-India. Lees hier het verhaal van een Dobermann en haar zeer speciale baby's.

In Tamil Nadu, een staat in het zuiden van India, gebeurde onlangs iets zeer speciaals. Nou ja, eigenlijk twee hele bijzondere gebeurtenissen!

Boer Subramani heeft twee lieve dieren die hem gezelschap houden op zijn boerderij: een Dobermann en een kat. En op een dag werden beide dieren tegelijkertijd zwanger. Subramani was dolblij met de toekomstige baby's. Maar toen gebeurde er iets verdrietigs.

Alles over het ras: de Dobermann

Twee harde klappen van het lot

Helaas overleed de toekomstige moederkat bij de geboorte van haar kittens en had de Dobermann een miskraam. Twee tragische gebeurtenissen die tegelijkertijd plaatsvonden en waardoor de hond erg van streek was. 

Toen de Dobermann de verweesde kittens zag nam ze een verrassende beslissing. Ze waakte over de kittens alsof het haar eigen pups waren. 

Sindsdien zijn de kittens onder de hoede bij mamma Dobermann. Ze warmt ze op, verzorgt ze, eet met ze en leert ze hoe ze grote en sterke katten kunnen worden. Bijna net zo sterk als een Dobermann. 

De zorgzame viervoeter staat niet toe dat anderen, of het nu mensen of dieren zijn, haar "baby's" benaderen. Dat is meer dan begrijpelijk na het verlies van haar eigen pups. 

Ongewone familie wint ieders hart

Met zoveel liefde voor zijn neus kan Subramani niet anders dan een video opnemen van deze ongewone familie. Het internet werd direct gek van de familie, net als wij!

In dit geval geven dieren opnieuw het goede voorbeeld en laten ze zien dat liefde alle grenzen en verschillen overstijgt!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen