Aanbieding

Isis kat ter adoptie

Isis

© @dierenhulpverleningwoerdeneo / Instagram

Isis moet wéér terug naar het asiel: kan deze 15-jarige kat nog een thuis vinden voordat het te laat is?

Door Kaami Kanje

Online sinds

Isis zoekt een nieuw huisje nadat haar verzorger niet meer voor haar kon zorgen.

Isis, een 15-jarige Europese korthaar, heeft een bewogen leven achter de rug. Haar verzorger kon wegens gezondheidsredenen niet meer voor haar zorgen, waardoor ze naar het Dierenasiel Reijerscop kwam, op zoek naar een nieuw huisje. Eenmaal geadopteerd, moest ze echter terugkeren naar het asiel vanwege soortgelijke omstandigheden bij haar tweede verzorger. Nu wacht ze geduldig, maar hoopvol, op een forever thuis.

Een levendige gezelschapskat 

Deze charmante dame staat bekend om haar liefde voor eten en gezelschap. Met een zacht hart en een verlangen naar genegenheid geniet ze van knuffels en speelt ze graag met een simpel propje papier. Hoewel ze haar jaren begint te voelen, laat haar leeftijd haar niet tegenhouden. Isis is levendig en speels, klaar om te genieten van de kleine geneugten van het leven.

Het asiel zoekt voor Isis een rustig huishouden met een tuin, waar ze kan ontspannen en genieten van haar oude dag. Ze is niet bekend met kinderen en heeft de voorkeur om als enige huisdier te worden geplaatst. Met haar vriendelijke aard kan ze wellicht wennen aan andere katten, maar honden zijn niet haar favoriet.

In deze video stellen we Isis nog even aan je voor: 

Zou jij Isis een mandje kunnen geven voor haar oude dag? Neem contact op met Dierenasiel Reijerscop in Harmelen en geef Isis de kans om de warmte van een thuis te ervaren. We hopen dat Isis nog een kans krijgt op een prachtig leven!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen