Aanbieding

golden retriever pup

Het deed de harten smelten van vele volgers.

© Miller_staygolden / TikTok

Golden Retriever-pup huilt om zijn moeder: de video ontroert meer dan honderdduizend mensen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Miller, een Golden Retriever-pup verhuisde onlangs naar zijn nieuwe huis.

Een nieuw huisdier in huis halen is een spannend avontuur voor het hele gezin. Of ze nu uit een asiel of bij een fokker vandaan komen, je nieuwe viervoeter kan een veelheid aan gevoelens hebben over de nieuwe omgeving.

Een pup moet wennen een de nieuwe omgeving

Op TikTok wilde het account "Miller_staygolden" de komst van een kleine Golden Retriever delen. In een zeer korte reeks ontdekte de volgers de kleine Miller rustig in zijn mandje zittend. Een schattige puppy die helaas huilt onder begeleidend geluid van Celine Dion.

Het deed de harten smelten van vele volgers. "Hij heeft veel knuffels en aandacht nodig." "Maak geen video, maar knuffel 'm alsjeblieft." 

Gelukkig kan Miller rekenen op zijn nieuwe familie die hem helpt de scheiding met zijn moeder en zijn broers en zussen te boven te komen.

Bekijk hier de ontroerende video:

@miller_staygolden Uhh🥲 you are with furever family now . . . #goldenretriever #goldenretrieverlife #goldenretrieverpuppy #goldenretrievers #goldenretrieversoftiktok #goldenretrieverlove #dog #puppylove #pupp #miller_staygolden ♬ All By Myself - Céline Dion
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen