Aanbieding

Man met rugzak op het station

Dit incident op het centraal station laat je sprakeloos achter

© Denis Mamin / Shutterstock (Immagine di repertorio)

De schokkende vondst in de rugzak op het treinstation laat het personeel met ongeloof achter

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het personeel van de staatspoorwegen merkte een man op met een hond die zich vreemd gedroeg. Toen ze zijn rugzak controleerden, stonden ze versteld.

Op het eerste gezicht leek het gewoon een man van 43 jaar oud te zijn, met zijn hond aan de lijn en een rugzak. Maar wat er daarna gebeurt, in de nacht van maandag 26 februari, op het centraal station van Essen, Duitsland, is schokkend.

De medewerkers van de Deutsche Bahn zien de Italiaanse man door het stationsgebouw lopen en mensen aanspreken. Het feit dat hij steeds zijn rugzak opent begint argwaan te wekken. Het gedrag van deze man is niet normaal.

De inhoud van de rugzak

Het vermoeden van de spoorwegpolitie blijkt juist te zijn. Wanneer ze in de rugzak kijken, verliezen ze hun kalmte en waarschuwen ze onmiddellijk de federale politie: in de rugzak zitten verschillende puppy's!

De 43-jarige man probeerde de puppy's 's nachts op het station te verkopen. De teef aan de lijn is de moeder van de puppy's. De man vroeg passanten €250 per puppy.

Maar dat is nog niet alles. "Volgens informatie van Tierrettung Essen zijn de puppy's slechts drie of vier weken oud," vertelt de politiewoordvoerder aan de Duitse media. En dus veel te jong om van hun moeder gescheiden te worden.

Illegale handel

De 43-jarige man werd naar het politiebureau gebracht en beschuldigd van het overtreden van de dierenbeschermingswet. De puppy's en de teef werden in beslag genomen door de politie en naar een dierenasiel gestuurd.

De vereniging Tierrettung Essen vreest dat de man mogelijk andere puppy's heeft verkocht. Daarom heeft de lokale dierenbescherming meer informatie gevraagd aan haar volgers op Facebook.

Koop nooit zomaar hondjes ergens, zorg er altijd voor dat je weet waar de dieren vandaan komen om dit soort taferelen te voorkomen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen