Aanbieding

hond en kat op de trap

Een ongewone ontmoeting!

© Funny AF - Youtube

Kat blokkeert hond die de trap op wilt: grappige video verovert het internet (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De goed opgevoedde hond wilde gewoon de trap op, maar toen was daar de kat en moest hij op zoek naar een creatieve oplossing.

De verzorgers van deze twee zullen waarschijnlijk hard hebben moeten lachen om dit voorval. In de op sociale media gedeelde video zien we een hond die de trap op wil. Misschien wacht zijn verzorger daarboven op hem. Er staat echter een kat bovenaan de trap en de hond is daar zichtbaar bang voor, om een ​​heel specifieke reden.

Een ondeugende kat en een sluwe hond

De hond weet dat hij iets moet bedenken, dus probeert hij de kat voor de gek te houden. Hij gaat voorzichtig liggen, en kijkt naar de reactie van de kat. Na een tijdje klimt hij een trede op en begint hij het spelletje van voor af aan. Opnieuw denkt de kat dat de hond niet van plan is om de trap op te komen. De kat blijft echter alert en houdt de hond goed in de gaten.

Dan ziet de hond dat zijn verzorger het hele voorval filmt en kijkt hem wanhopig aan, maar het verandert niets. Uiteindelijk besluit de hond dat het tijd is om een gokje te wagen. Misschien dat hij deze keer langs de kat kan sluipen zonder dat hij gewond raakt.

Hoe het afloopt zie je in onderstaande video, met bijpassende Mission-Impossible muziek. Perfect voor de situatie.

Meer nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen