Aanbieding

Winnaars van Unleashed 2024

De namen van de winnaars van Unleashed 2024 zijn onthuld

© 4 PM production / Shutterstock

Unleashed 2024: De namen van de 8 winnaars die het leven van huisdieren zullen veranderen zijn onthuld

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het Unleashed-programma van Purina heeft 8 nieuwe startups beloond voor de editie van 2024. Een stap vooruit om de toekomst van dieren te verbeteren.

Unleashed is een door Purina ondersteund programma voor startende bedrijven die zich richten op het welzijn van huisdieren. De winnaars van de 2024 editie van Unleashed werden bekendgemaakt op 27 februari in Vevey, Zwitserland!

Deze editie, de vijfde in zijn soort, heeft bijgedragen aan het versterken van de start-upfamilie, die nu bestaat uit 33 leden.

Technologie en kunstmatige intelligentie

Dit jaar bevat de selectie een breed scala aan innovaties voor huisdieren, waaronder kunstmatige intelligentie voor het opsporen van ziekten, thuistests voor screening, moderne veterinaire zorg op basis van technologie, en slimme methoden om de angst van huisdieren te verminderen door het huis aan te passen.

De start-ups van dit jaar zijn afkomstig uit verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk, Singapore, Canada, Brazilië en Mexico, waardoor ze zich onderscheiden door hun internationale karakter.

De 8 winnaars

Dit zijn de 8 winnaars van de editie 2024 van Unleashed by Purina.

  • Pezz® life (Oostenrijk): biedt diagnostische tests en preventieve screenings die thuis kunnen worden uitgevoerd om de gezondheid van huisdieren te waarborgen en de gezondheidswaarden van het huisdier thuis te controleren.
  • Petexplorer (Griekenland): een modern online marktplatform dat de verbinding vergemakkelijkt tussen huisdiereneigenaren en professionals in de sector.
  • Pet Instincts (Verenigd Koninkrijk): biedt slimme thuisapparaten om de zorg voor huisdieren te garanderen, zelfs wanneer je niet thuis bent.
  • Arbiom (Frankrijk): met hun Sylpro, een hoogwaardig en duurzaam eiwitingrediënt ideaal voor huisdieren.
  • Sylvester.ai (Canada): een app die met behulp van 'visuele' beoordeling van de kat met kunstmatige intelligentie kan begrijpen hoeveel pijn de kat heeft.
  • CuidaMiMascota (Mexico): maakt het mogelijk om huisdierenoppassers en andere diensten in de buurt te vinden.
  • Zazuu.pet (Brazilië): de toonaangevende app voor alle behoeften met betrekking tot huisdieren.
  • ZumVet (Singapore): biedt op maat gemaakte dierenartsenzorg rechtstreeks vanuit het comfort van je huis met de mogelijkheid van online advies.

Al deze nieuwe initiatieven zullen een betere toekomst bieden voor onze viervoetige vrienden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen