Aanbieding

hond naast tafel

Ellie being very interested by the song Total Eclipse of the Heart

© elliegoldenlife

Hond neemt tekst liedje iets te letterlijk en dat levert hilarische beelden op (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Deze hond vind het liedje van zangeres Bonnie Tyler erg leuk en doet precies wat er van hem wordt gevraagd.

‘Total Eclipse of the Heart’, ‘It’s A Heartache’ en ‘Looking Out For A Hero’ zijn de meest bekende hits van de Britse zangeres Bonnie Tyler. Ze verkocht wereldwijd meer dan 50 miljoen albums en is een van de bekendste iconen uit Wales. Minder bekend is dat haar liedjes ook honden recht in het hart raken.

Honden houden van soft rock 

Dat honden plezier kunnen beleven aan muziek is bekend uit onderzoek. In 2017 vonden onderzoekers van de Schotse Universiteit van Glasgow uit dat onze vrienden op vier voeten vooral gek zijn op reggae en soft rock. Voor de variatie scoort ook Motown af en toe goed bij de dieren.  Over het algemeen waren de honden minder gestrest als ze muziek hoorde. Misschien moet je overwegen om een playlist op te stellen voor je hondje.

Rauw stemgeluid

Zangeres Bonnie Taylor zingt zonder twijfel 'soft rock' songs.  Haar schijnbare populariteit onder honden is wat dat betreft logisch.  Tylor, die geboren is met de naam Gaynor Hopkings, wordt dit jaar 72 jaar. Voor ze een carrière kon opbouwen, was ze verkoopster in een kruidenierszaak. In het begin van de jaren 60 nam ze deel aan een wedstrijd voor jonge talenten, waar ze met de tweede prijs naar huis ging. De ervaring gaf haar zin om verder te gaan met haar zangcarrière. Ze wordt wel eens de vrouwelijke Rod Stewart genoemd vanwege haar rauwe stemgeluid.  In dit filmpje zien we wat het effect van dit stemgeluid op honden kan zijn. Kijk zelf! 

Meer grappige video's:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen