Aanbieding

drie puppy's en een kitten

Drie puppy's verbergen een geheim

© TIKTOK/@YAROSLAVLYTCUSHUN

Oekraïense soldaat kan zijn tranen nauwelijks bedwingen als hij ziet wat de achtergelaten puppy's verbergen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een Oekraïense soldaat kwam achtergelaten puppy's tegen. Niet alleen leefden ze zelf in erbarmelijke omstandigheden, maar de drie pups bewaakten het leven van andere dieren.

De oorlog in Oekraïne, die al ruim 500 dagen aan de gang is, heeft een enorme ravage aangericht in het leven van elk levend wezen uit Oekraïne. Het zijn niet alleen mensen die een hoge prijs betalen in Oekraïne.

De oorlog spaarde de dieren ook niet. Het leven gaat echter door en er komt een nieuwe generatie op deze wereld, geboren zonder gevoel van veiligheid. De natuur probeert hen echter uit alle macht te helpen.

Drie honden die kittens bewaken

Yarosław Lytcushun is een soldaat uit Oekraïne die een Instagram-profiel beheert waarop hij foto's plaatst van elke hond en kat die hij tegenkomt terwijl hij door verlaten dorpen en steden in Oekraïne dwaalt. Zijn foto's brengen vreugde omdat ze laten zien hoe dieren de strijders troosten, en tegelijkertijd bewijzen ze dat ondanks de wreedheden van oorlog, goedheid nog steeds in mensen zit.

 

 

Enige tijd geleden kwam Jarosław een groep van drie puppy's tegen die op de grond lagen. De grijze, rossige en zwarte hond sliepen in een bos en probeerden elkaar te verwarmen met de warmte van hun tengere lichamen. Toen de soldaat ze kwam aaien en voeren, zag hij dat de honden niet alleen waren.

Tussen hen in lag een moeder poes met kittens , dat de honden omringden en knuffelden voor een beetje warmte.

Deze kleine wezens, die zichzelf nog niet konden verdedigen, vochten hevig voor de veiligheid van de kittens dat ze verstopten! Is dat niet ontroerend?

De soldaten lieten de honden niet aan hun lot over. Op de volgende foto's van Yarosław kun je zien hoe de puppy's in het kamp spelen. Het zal hen - en de kittens - in ieder geval een tijdje aan niets ontbreken:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen