Aanbieding

Alaskan Malamute in de badkamer

Alaskan Malamute ontwijkt het bad 

© Life with Malamutes / YouTube

Grote Alaskan Malamute probeert op hilarische wijze een bad te ontwijken (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een bad nemen lijkt voor dit hondje wel een levensbedreigende situatie.

Je zou zeker die indruk kunnen krijgen als je ziet hoe hij alles probeert te doen om maar niet onder de douche te hoeven gaan.

Alaskan Malamutes zijn zeer grote honden die zo lief zijn als lammetjes. Ze zijn sterk en koppiger dan hun Husky-neven. En soms gedragen ze zich echt als verwende kinderen. De meeste malamutes hebben geen problemen met het natmaken van hun vacht, maar Phil is anders.

Deze charmante hond haat het gewoonweg om in bad te gaan. Dat verbaast zijn verzorgers enigszins, want hij heeft geen enkel probleem met het betreden van een meer of zelfs een ijskoude bergbeek. Maar zodra hij in bad moet, begint het spel van wie wie te slim af zal zijn.

Verstoppertje

Phil houdt niet van badderen, dus zodra hij merkt dat het tijd is voor een bad, probeert hij zich te verstoppen. Het is nogal grappig omdat hij een grote hond is en niet altijd past op de plekken waar hij zich probeert te verbergen.

Bovendien is hij uiteindelijk gewoon een hond, dus hij begrijpt niet dat alleen omdat hij zijn ogen sluit en zijn verzorger niet ziet, dit niet betekent dat zijn verzorger hem ook niet kan zien.

 

 

Een van de meest geprobeerde methoden van Phil is om zichzelf in de hoek van de badkamer te persen en zijn kop naar beneden te doen. Dan voelt hij zich onzichtbaar en is hij enorm verbaasd als zijn verzorger hem vindt!

Een andere methode is proberen zich te verstoppen achter Mia, de bijna één-jaar-oude dochter van de verzorgers, of Milo, de huiskat. Het zal je niet verbazen dat dit helemaal geen effect heeft.

Als laatste redmiddel probeert hij de genade van zijn verzorgers te winnen door hen aan te staren met grote, droevige hondenogen.

 

 

Uiteindelijk stemt een berustende Phil toe om in bad te gaan als alle andere methoden falen. Maar hij blijft passief weerstand bieden en de verzorger moet hem erin tillen. Met zo'n grote hond is dat geen gemakkelijke taak. Zie zelf maar:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen