Aanbieding

Een mopshond op straat

Een mooie ontmoeting

© DS Tkachuk / Shutterstock (Photo d’illustration)

Familie redt een mopshond: de volgende dag kan de moeder niet geloven waar ze haar zoon aantreft

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een redding die iedereen op TikTok diep heeft geraakt.

Sommige families zijn net even anders. Dat geldt ook voor de familie van @coconicoletx, een moeder die video's deelt op TikTok.

Deze familie heeft namelijk de gewoonte om zwerfdieren te redden die een thuis of simpelweg een dak boven hun hoofd nodig hebben.

Een verlaten Mopshond

Enkele dagen geleden ving de familie een Mopshond op die door de straten zwierf en tussen auto's door rende. Zonder aarzelen namen ze het hondje mee naar huis, gaven hem eten en drinken, en brachten hem veilig onder voor de nacht.

Nadat de Mopshond comfortabel in zijn bench lag, kon het hele gezin rustig gaan slapen en wachten op de volgende ochtend.

Maar de volgende ochtend, toen de moeder van het gezin opstond om de mopshond op te halen, vond ze hem niet in zijn bench. Ze vond haar jonge zoon ook niet in zijn bed. Een verrassende situatie die ze snel begreep.

Toen ze voeten achter de bank zag uitsteken, realiseerde ze zich dat haar zoon de nacht met de mopshond had doorgebracht om hem gerust te stellen en ervoor te zorgen dat hij veilig was.

Een schattige scène die veel mensen op TikTok ontroerde, want deze jongen heeft echt een hart van goud.

Kijk hier naar de schattige beelden:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen