Aanbieding

Pitbull en kind
© Facebook

Pitbull likt een baby en opent plotseling zijn bek (Video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De video die het internet heeft doen opwinden, toont de ontmoeting tussen een enorme Pitbull en een baby.

De video die door BullyWeb TV op Facebook is geplaatst, heeft binnen twee weken al meer dan 14 miljoen weergaven. 

Dat is niet verwonderlijk, want wat we zien, is een waar bewijs van de liefde en zorg die deze stereotypisch als gevaarlijk bekende hond kan tonen.

Wilde hij hem bijten? Voelde hij plotseling honger?

In het begin zien we hoe de Pitbull en het kind samen op een zacht tapijt liggen. De hond likt het kindje voorzichtig, en het kind reageert met schattige gebaren – hij heft zijn handje op om zijn grote vriend te aaien. Het lijkt perfect, totdat de Pitbull plotseling naar het kind toe komt en zijn bek wijd opent!

Maar nee, wat volgt is pure liefde. De Pitbull, moe van het spelen, gaapt gewoon. Misschien voelde hij vermoeidheid, of had hij gewoon honger.

Wat de reden ook was, na een moment gaat hij verder met spelen en zorgen voor het kind, totdat ze samen op het tapijt in slaap vallen. Het was gewoon tijd voor een gezamenlijke dutje! ❤

⚠️ Let op! Hoewel zulke beelden schattig zijn, moeten we altijd onthouden dat je een hond en een kind nooit zonder toezicht van een volwassene moet achterlaten. 

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen