Aanbieding

Screenshot video asielhond

Deze hond was erg verdrietig om terug te keren naar het asiel

© all_dee_aminals / TikTok

Hond droevig nadat ze terug moet naar asiel na dagje uit met vrijwilliger, maar daar wacht haar een verrassing

Door Kaami Kanje

Online sinds

Na zo'n fijne dag was de hond ontroostbaar toen ze terug moest naar haar hok.

Franny is een Pitbull die al meerdere maanden in het asiel zit en, net als veel soortgenoten van hetzelfde ras, weinig aandacht trekt.

Honden met dit uiterlijk worden vaak het slachtoffer van vooroordelen en helaas genegeerd door potentiële adoptanten, waardoor hun kans om het asiel te verlaten klein is. Gelukkig kon Franny rekenen op Lindsey, een vrijwilliger van het asiel, die goed begreep dat Franny eigenlijk een knuffelkont was en haar daarom regelmatig kwam uitlaten.

Dagje weg met de hond

In dit asiel kunnen de oudste bewoners ook genieten van hele dagen buiten het asiel, in het gezelschap van vertrouwde vrijwilligers.

Zo kon Franny een lange dag doorbrengen met Lindsey, waarbij ze de vreugde van het hondenleven ontdekte en zelfs een duik nam in een zwembad. Maar toen het tijd was om terug te keren naar het asiel, werd Franny overmand door intense wanhoop.

In de auto hield Franny haar hoofd continu omlaag, alsof al het leed van haar ellendige leven ineens terug op haar schouders drukte.

Lindsey, diep geraakt door de situatie, besloot de volgende dag terug te komen en Franny zelfs mee naar huis te nemen voor de nacht. Franny was zo braaf en lief dat Lindsey uiteindelijk de onvermijdelijke conclusie trok: Franny had haar thuis voor de rest van haar leven gevonden.

De volgende dag bracht Lindsey Franny terug naar het asiel, en opnieuw vertoonde de hond hetzelfde gedrag: ze liet haar kop hangen, teleurgesteld dat ze na zoveel kortstondig geluk weer terug moest naar haar hok. Maar deze keer wist Franny niet dat ze voor een verrassing terugkwam: Lindsey ging de adoptiepapieren invullen om Franny voorgoed mee naar huis te nemen!

@all_dee_aminals Sometimes they find you when you werent even looking #fyp #dogsoftiktok #rescue #shelterdog #adopt #volunteer @animalprotectorsofav ♬ These Memories - Hollow Coves

Omdat Lindsey een vertrouwde vrijwilliger van het asiel is, kan het team regelmatig updates over de hond verwachten. Dankzij dit programma, dat wat geluk biedt aan honden die al lange tijd in het asiel zijn, is Franny's leven uiteindelijk helemaal veranderd!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen