Aanbieding

De man is niet alleen in bad
© Facebook @LADBible

Ze betrapt haar vriend in bad: 120 miljoen mensen liggen dubbel als ze zien wat hij aan het doen is (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wat haar vriend in het bad doet, is ongelofelijk! Deze keer neemt hij niet alleen een schuimbad, maar heeft hij drie knappe meiden bij zich.

Dit kan toch niet waar zijn, denkt de jonge vrouw in de video wanneer ze de geluiden in de badkamer hoort. Wanneer ze boos het douchegordijn opzij trekt, gelooft ze haar ogen niet: haar vriend heeft gezelschap in bad - haar drie katjes!

Ze genieten allemaal samen van een ontspannend schuimbad en zowel de jongeman als de katten begrijpen de opwinding niet. Wellness moet tenslotte ook eens kunnen, toch?

De ultieme kattenpapa in actie

De video is echt om te gieren, want het laat de grappigste momenten zien uit het dagelijks leven van een enthousiaste kattenpapa met zijn drie lievelingen. Ze nemen samen een bad, hebben een spa-dag met komkommermaskers, gaan samen winkelen of lezen voor het slapengaan. En de poezenkatjes vinden deze speciale behandeling duidelijk geweldig. Want als mama ertussen probeert te komen, laat kater "Chase" heel duidelijk zien wat hij daarvan vindt. Namelijk helemaal niets.

Hierdoor hebben de jongeman en de drie katjes zich meteen in het hart van ontelbare internetgebruikers genesteld. Het is al meer dan 120 miljoen keer bekeken (stand: februari 2024). Meer dan 2 miljoen likes zijn al gegeven voor de prachtige videoscènes, evenals meer dan 550.000 opgewekte reacties. En omdat de acties van de ultieme kattenpapa zo waanzinnig grappig en gek zijn, is de clip inmiddels bijna honderdduizenden keren gedeeld. Geen wonder, want het blijft hilarisch!

Kijk hier naar de grappige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen