Aanbieding

Zwerfhond ligt onder de stoelen
© Howl Of A Dog - YouTube

Hond sliep elke nacht op het koude beton, maar nu voelt ze eindelijk liefde (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het leven van dit kleine hondje veranderde volledig nadat ze gered werd van de koude, harde straten van Roemenië.

Zuzi, de zwerfhond, woonde vroeger op een parkeerplaats.

Een moeilijk leven

De bastaardhond dronk uit plassen, sliep op het koude cement en vocht hard om te overleven in de koude wind buiten. Het enige voedsel dat ze at waren restjes van voorbijgangers. Er waren ook altijd een paar mensen die haar wegduwden.

Zuzi was vroeger flink getraumatiseerd toen de hondenophaaldienst haar achtervolgden en haar op een op een zeer brute manier met hun vangstokken probeerden te vangen. Dit verklaarde waarom Zuzi bang was voor iedereen, zelfs voor doorgewinterde dierenredders. Telkens als ze in de buurt kwamen, begon ze te blaffen en probeerde ze zelfs te bijten. Maar met de hulp van een dierenarts en het gebruik van een kalmeringsmiddel slaagden ze er eindelijk in om Zuzi te benaderen en te vangen. De redders zagen al snel dat ze helemaal onder de vlooien en vol wonden zat, waarschijnlijk door het krabben of door beten van andere honden.

Een nieuw begin

Het reddingsteam heeft Zuzi snel medische hulp gegeven en heel goed voor haar gezorgd. Zuzi mocht zelfs eindelijk in een echt bed slapen - ze hoefde zich geen zorgen meer te maken over het slapen op koud cement. Ze leerde al snel weer in mensen te geloven en doet het inderdaad heel goed.

Haar hartverscheurende verhaal verspreidde zich over de hele wereld, en een familie in Canada bood aan om haar te adopteren. Ze namen contact op met de redders, zetten de nodige stappen en zijn nu Zuzi's nieuwe gezin! Zuzi verhuisde 8000 kilometer naar haar eeuwige thuis en ervaart nu het perfecte leven dat ze echt verdient!

Helaas is het niet mogelijk Zuzi te adopteren, maar wist je dat er genoeg andere honden zijn die dromen over een warm en gelukkig huis? Adopteer een hond!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen