Aanbieding

Een Duitse herder ligt naast leeuwenwelpjes
© White Lion Park Vladivostok

Leeuwenmoeder valt haar welpen aan: een Duitse herder toont ongelofelijke moed (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het gebeurt plotseling uit het niets! De leeuwin valt haar jongen aan. Dankzij een Duitse herder zijn de twee welpjes nog in leven.

"Dat wat de leeuwenmoeder doet, is niet normaal!", legt Victor Agafonov, de directeur van het White Lion Park in Wladiwostok, Rusland, uit in de video-opname. Ook hij weet niet hoe deze verontrustende scènes konden plaatsvinden. Want leeuwin Sirona valt plotseling haar pasgeboren jongen aan!

Om te voorkomen dat de jongen door hun vermoedelijk volledig overweldigde moeder worden doodgebeten, hebben de dierentuinwachters maar één optie: ze halen de jongen zo snel mogelijk uit het verblijf. Geen moment te vroeg! Want één van hen heeft al een gevaarlijke bijtwond opgelopen.

Adopteert de Duitse herder de leeuwenwelpjes?

Maar de kleintjes hebben dringend voedsel en warmte nodig. Een liefdevolle moeder die voor de hulpeloze wezens kan zorgen. In hun wanhoop hebben de verzorgers een radicaal idee: Misschien kan de Duitse herder genaamd Sandra bijspringen?

Ze wagen de sprong in het diepe en beleven een enorme verrassing. Hoewel de hond normaal gesproken een hekel heeft aan katten, adopteert ze de leeuwenwelpjes onmiddellijk, zonder ook maar een moment te aarzelen. Ze zorgt liefdevol voor de twee, net zoals voor haar pasgeboren puppy van slechts een paar dagen oud.

Ze zoogt zelfs de kleintjes!

Het wonderlijke: Achtjarige Duitse herder Sandra heeft dit keer slechts één puppy gekregen, dus ze heeft nu genoeg melk. En ze laat de twee leeuwenwelpjes zonder problemen meedrinken. Een sensationele ontwikkeling. Iedereen is enorm opgelucht dat Sandra de twee Afrikaanse leeuwenwelpjes meteen heeft geadopteerd. Nu kunnen ze rustig opgroeien.

Kijk hier naar de indrukwekkende beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen