Aanbieding

bichon frise

bichon frise

© facebook - Dierenasiel Noordwijk

Na een vreselijke start dacht Lizzy eindelijk een thuis te hebben gevonden, maar niets is minder waar

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een tijd geleden werd deze hond geadopteerd na een vreselijke start. Echter, de klik met de nieuwe adoptanten kwam er maar niet, en dus is Lizzy terug.

Van Adoptie tot Terugkeer: Lizzy's Verhaal

Een paar maanden geleden leek Lizzy de gelukkigste hond ter wereld te zijn toen ze werd geadopteerd. Helaas, het leven nam een onverwachte wending en nu is ze terug in het asiel, op zoek naar een nieuw thuis. Laten we teruggaan naar het begin van Lizzy's reis en ontdekken hoe het allemaal begon.

Een Vreselijke Start

Toen Lizzy, een charmante kruising van een Bichon Frisé, ongeveer 15 maanden oud was, kwam in het asiel met een vacht die ernstig verwaarloosd was. Klitten maakten borstelen te pijnlijk, en haar bewegingen werden belemmerd door de vervilte vacht. Met de hulp van de dierenarts werd besloten om Lizzy onder narcose te scheren. Het resultaat was verbluffend - haar vacht kon nu gezond aangroeien.

Lizzy, een echte lieverd

Lizzy, een actief, vriendelijk, blij en sociaal hondje, vond snel een nieuw thuis. Maar helaas, om redenen buiten haar controle, keerde ze terug naar het asiel. De klik met de andere aanwezige hond ontbrak, en Lizzy staat nu opnieuw te popelen om een warme plek te vinden.

Opnieuw Op Zoek naar een Thuis

Het alleen zijn vergt nog wat aandacht, maar Lizzy is nog jong en met de juiste ondersteuning zal ze weer stralen. Er wordt gezocht naar lieve, geduldige en toegewijde mensen die Lizzy alle aandacht willen schenken, haar vacht goed verzorgen en haar helpen bij het opbouwen van meer zelfvertrouwen. Lizzy verdient een geweldig thuis waar ze als jonge hond volop kan genieten en ontdekken. Ben jij degene die Lizzy een blijvend thuis wil bieden? Neem dan snel contact op met het asiel en geef deze lieve viervoeter de liefde en zorg die ze verdient, aldus het dierenasiel in Noordwijk. 

Ben jij meteen verlieft op Lizzy? Neem dan direct contact op met het asiel in Noordwijk

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen