Aanbieding

Duitse herdershonden

De vaderhond, voor zijn puppy's

© Rocky - YouTube

Duitse herder ziet voor het eerst puppy's: 24 miljoen mensen zijn door het dolle (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De Duitse herder nadert de vijf puppy's één voor één, die nog nauwelijks een centimeter van de grond komen.

Het ouderschap klopte aan de deur van deze Duitse herder met maar liefst vijf puppy's. In de video is te zien hoe de volwassen hond één voor één naar de enthousiaste staartjes van de kleintjes gaat voor een kennismakingsronde. 

De puppy's, die nauwelijks boven de grond uitkomen, liggen op een bed en bevinden zich zo op ooghoogte van de Duitse herder. Het lijkt erop dat de scène en de eigen energie van deze kleintjes mogelijk hebben gemaakt dat 24 miljoen mensen geraakt werden door de beelden. 

Verwelkom de puppy's één voor één

"Wat een ongelooflijk dierenrijk, zoveel intelligentie, schoonheid, liefde... beter dan die van mensen," merkt een van de gebruikers op YouTube op. "Ik vind het geweldig hoe hij ze één voor één begroet. Dat is onbetaalbaar,", waarderen anderen. 

Iemand gaat nog verder. "Het is verbazingwekkend hoe ze allemaal vanaf de geboorte zo'n verschillende persoonlijkheden hebben. Een van hen lijkt te denken, 'ik ga me achter dit kussen verstoppen zodat papa me niet ziet.' En de lichtere kleine zegt: 'Papa! Ik bijt je in je neus!'".

Vijf enthousiaste staartjes die de geduld van de Duitse herder vader zeker op de proef zullen stellen. 

Ook interessant:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen