Aanbieding

Duitse herder op de snelweg

Een redding midden in het verkeer.

© @crimenewsinthed - TikTok

Duitse herder de weg kwijt op de snelweg: het heroïsche gebaar van een vrouw is hartverwarmend (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een vrouw aarzelde niet om een ​​hond te redden die op een drukke snelweg in Michigan was ontsnapt en hem te beschermen terwijl ze op hulp wachtte.

Er rende er een hond over een drukke snelweg in het gebied van Detroit (Verenigde Staten).

Op een gegeven moment kwam een vrouw in actie en probeerde ze de arme angstige hond te redden te midden van het verkeer.

Een Duitse Herder op de snelweg

Debbie Allen, zelf een hondeneigenaar, handelde instinctief toen ze haar auto aan de kant zette om het verkeer te stoppen. Maar zodra ze dichterbij kwam om de Duitse Herder te pakken, schrok het dier en rende weer de drukke weg op.

Op dat moment stapte ze weer in haar auto en probeerde ze opnieuw het naderende verkeer te stoppen, terwijl een andere bestuurder met de hond wachtte. Niet lang daarna liep de hond naar de zijkant van de weg en arriveerde de staatspolitie van Michigan ter plaatse.

De goede Samaritaan, die zich tegen de middenberm had genesteld om het dier te beschermen tegen naderende voertuigen, vertelde aan de lokale pers:

"Ik ging zitten met de hond en vertelde hem dat hij veilig was, en ik vroeg hem naar me te kijken omdat hij op zoek was naar een ontsnappingsroute en ik zei nee, nee, kijk naar mij, je bent veilig".

En ze eindigde met te zeggen:

"Ik ben geen held, slechts een mens."

Van wie is de hond?

De hond was duidelijk van streek. Hij leek goed gevoed, goed verzorgd en gedroeg zich heel goed, dus het wordt verondersteld dat hij verdwaald was van zijn huis.

Vrijwilligers van de Humane Society konden de hond vervolgens veilig meenemen. Dit alles dankzij de moedige vrouw die alles heeft gedaan om het dier te redden.

Volgens de berichten had de Duitse Herder geen microchip en werd hij overgebracht naar een lokaal filiaal van de Michigan Humane Society. De zoektocht naar de eigenaar is nu begonnen zodat ze herenigd kunnen worden.

Lees ook: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen