Aanbieding

zwart-witte hond liggend op de weg

Corey is een echte held! Hij redde eigenhandig het leven van zijn vriend. Klasse, Corey!

© streetlifetothesweetlife - TikTok

Hond blijft 6 uur aan zijde van maatje tot iemand stopt om te helpen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen iemand in Texas een hondje langs de kant van de weg zag liggen, wist ze dat ze moest stoppen om te kijken wat ze kon doen om te helpen. 

Een paar maanden geleden kreeg een medewerker van de dierenbescherming een telefoontje over een hond die langs de kant van de weg lag. De hond leek niet gewond te zijn, maar volgens de rapporten was hij 6 uur lang niet van zijn plek geweest. 

De meest loyale vriend 

Dus toen de redder ter plaatste kwam, stapte ze uit haar auto en besloot ze de situatie van dichtbij te bekijken. Toen realiseerde ze zich waarom het hondje al zo lang op de weg lag. 
Achter de hond lag nog een hond, en deze was overduidelijk aangereden door een auto. De hond has dus naast de hond gewacht zodat hij niet alleen zou zijn. En dankzij de loyaliteit van de hond werd het stel uiteindelijk opgemerkt. 

Een nieuwe kans in het leven

Het gewonde hondje, later Matthew genoemd, werd onmiddellijk naar de eerste hulp gebracht, waar hij een operatie onderging om zijn gebroken botten te herstellen. Hij en zijn kleine vriend Corey werden herenigd na de operatie, beiden opgelucht dat ze eindelijk veilig waren. 

Tegenwoordig leven de twee honden het beste leven ooit in aparte pleeggezinnen. Dit maakt het herstel van Matthew gemakkelijker. Hopelijk zijn ze binnenkort allebei klaar voor hun definitieve nieuwe thuis. 
Corey is een echte held! Hij redde eigenhandig het leven van zijn vriend. Klasse, Corey!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen