Aanbieding

Hond kijkt omhoog

Hij beheerst de hondenblik perfect

© nattyf20 - Youtube

Woede-uitbarsting van pup die niet op de bank mag is hilarisch (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De kleine buldog smeekt haar baasje om op de bank te mogen. Het baasje blijft streng en verbiedt het haar. Haar reactie is onbetaalbaar.

De meeste honden kan het niet schelen of ze op de bank mogen of niet. Ze doen het gewoon, of laten het. Niemand kan het hen kwalijk nemen. Ook wij mensen liggen er graag op na een vermoeiende dag en ontspannen. Dat is veel comfortabeler dan de koude vloer.

Bovendien zien honden hun verzorgers ook op de bank luieren. Waarom zouden ze dan niet denken dat ze er ook lekker op kunnen liggen?

Veel hondenverzorgers weten hoe moeilijk het kan zijn om de harige vrienden van de meubels weg te houden. Zodra de mensen het huis verlaten, sluipen ze op het comfortabele meubelstuk. Of ze blijven ons net zo lang met hun hondenogen aankijken tot we toegeven.

Lieve Bulldog heeft een woede-uitbarsting.

Een schattige Bulldog puppy heeft voor het laatste gekozen. Anders heeft hij geen kans. Zijn pootjes zijn veel te kort om zelf op de bank te springen. De kleine hond wil absoluut op de bank. Als je in de schoenen van de verzorger zou staan, zou het zeker moeilijk zijn om de blik te weerstaan.

Zijn verzorger zegt echter steeds weer "Nee". Dat lijkt de puppy niet te interesseren. Hij heeft één doel: op de bank terecht komen! Op een dag, als hij groot genoeg is, zal hij het zelf wel redden - als mama weg is en hij alleen thuis is. De video laat niet alleen zien hoe schattig puppy's kunnen zijn, maar ook welke vreemde geluiden ze kunnen maken.

Kijk naar de beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Was macht deinen Hund wütend?
Log in om een reactie te plaatsen