Aanbieding

hond T-bone

T-bone weet hoe hij de enige onbetwiste koning in huis moet blijven!

© Runningwithtbone / Instagram

Deze hond bedenkt slim trucje om van huiskat af te komen: lachen gegarandeerd! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Honden en katten hebben vaak een haat-liefde verhouding. De twee hoofdrolspelers uit dit verhaal lijken dan rechtstreeks uit een tekenfilm te komen.

We hebben ons altijd afgevraagd of katten en honden vrienden of vijanden zijn. Het is eigenlijk niet allemaal zo zwart of wit. De relatie die tussen Fido en Micio ontstaat, hangt af van vele variaties en vooral van de opvoeding die de verzorgers geven.

Maar zelfs de vriendelijkste honden en katten ter wereld kunnen grappen met elkaar uithalen. Aan de andere kant gedragen zelfs broers en zussen zich zo, toch?

Nog een vijand

De hoofdpersoon van deze video heet T-bone en hij is Tiffany's gelukkige Golden Retriever, de jonge vrouw die hem beroemd heeft gemaakt via haar TikTok-pagina waar ze 12 miljoen likes en meer dan 140.000 abonnees heeft verzameld.

T-bone heeft echter een rivaal met wie hij strijdt om het hart van zijn geliefde minnares: Angus, de huiskat. Er zit maar één ding op: de kat moet weg!

Filmscène

En om dit te doen, bedenkt T-bone een onfeilbaar plan: de aangeboren haat van de katten voor water kennende, wacht hij tot de huiskat per ongeluk de douche binnengaat en gaat voor de deur staan ​​om te voorkomen dat hij weg kan komen.

Allemaal met een onschuldige uitstraling, alsof hij niets verkeerd deed! Zijn blik, gefilmd door de verzorger op zoek naar de kat, deed ons schaterlachen. Mis het niet! En als je de video niet kunt zien, klik dan hier.

@tbone319 Replying to @_tazzz8 what cat? We have a cat? #freeangus #cat #dog #catsanddogs #goldenretriever #goldenretrieverlife #trapped #pet #petlover #funnyanimals ♬ som original - RenanFalanqui🦋

Meer leuke hondenvideo's:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen