Aanbieding

Hond reageert op scheet van zijn baasje

Kijk hoe huisdieren reageren als hun mensen plotseling een scheet laten

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op het eerste gezicht lijkt het een heel normale huisdier-video. Maar wat volgt, is comedy en goud waard: Scheetalarm op Instagram!

Soms zijn het juist de ogenschijnlijk alledaagse en kleine dingen die het grappigst zijn. De Instagram-video van @steve_official_04.12 verovert het internet met hilarische reacties van honden en katten op hun baasjes. Meer dan 4,1 miljoen likes zeggen genoeg.

In feite worden de huisdieren in de video onvrijwillige getuigen van een menselijke scheet – en hun reacties zijn gewoonweg fantastisch. Zo grappig dat de tranen van het lachen over de wangen van de kijkers rollen.

Transformeer uw dier in een kunstwerk!
Ik ben het aan het proberen !

Huisdieren en schetenlatende baasjes: miljoenen lachen mee

Of ze nu verbaasd, geschokt of ronduit walgend zijn, de viervoeters doen er alles aan om hun gevoelens te tonen bij de irritante geluiden en geuren. Sensationele gezichtsuitdrukkingen, verwarde blikken en sprongen in de lucht spreken boekdelen! Eén ding is zeker: onze harige vrienden begrijpen er niets meer van.

De perfecte video voor een goed humeur

Dit heerlijke stukje internethistorie heeft de harten van miljoenen mensen veroverd. En het is makkelijk te begrijpen waarom. De combinatie van de onschuldige, maar heerlijk komische reacties van de dieren en de simpele menselijke natuur zorgt gegarandeerd voor lachbuien.

Wie op zoek is naar een lach, mag deze video zeker niet missen – perfect om de dag met een glimlach te beginnen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen