Aanbieding

Husky hond voor bevroren meer Husky hond voor bevroren meer
© K64End / Shutterstock illustratie foto

Twee Husky's vallen in een bevroren meer: een wereldberoemde ster springt achter ze aan om ze te redden

Door Kaami Kanje

Online sinds

De wereldberoemde ster kon niet ontsnappen aan een kleine duik in het ijskoude water. Een gedenkwaardige herinnering, die gelukkig goed afliep.

Sommige mensen aarzelen niet om risico's te nemen om ervoor te zorgen dat hun huisdieren veilig zijn, waaronder de wereldberoemde acteur Leonardo DiCaprio.

Tijdens de promotie van zijn film "Don't Look Up", uitgebracht in 2021, deelde de acteur een anekdote die zich voordeed tijdens het filmen met zijn twee Husky's.

Twee tornado's in een bevroren meer

Leonardo DiCaprio deelde zijn ervaring met zijn twee Husky's. Toen de honden mee mochten naar de set van de film sprong een van zijn honden zonder duidelijke reden in een bevroren meer. Bezorgd besloot de ster om achter de hond aan te springen en hem eruit te halen voordat de situatie verslechterde. Tot verbazing van iedereen sprong de tweede hond echter ook in het water!

Ze bevonden ze zich allemaal in het bevroren water: Leonardo DiCaprio en zijn twee honden, die door de rest van de cast "tornado's" zijn genoemd.

Gelukkig liep alles goed af voor het groepje en maakt iedereen het uitstekend. Al met al een spannende dag.

Leonardo wordt regelmatig gespot met zijn Husky's Jack en Jill die hij in 2020 heeft geadopteerd. Daarvoor had hij een Franse Bulldog die Django heette. Leonardo staat bekend als dierenvriend.

Het is duidelijk dat Leonardo DiCaprio veel toewijding toonde bij het redden van zijn honden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen