Aanbieding

Twee honden

Deze twee vermaken zich prima

© Wallaceisgolden / TikTok

Twee honden voor het eerst alleen thuis: hun reactie laat duizenden harten smelten (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Voor het eerst waren ze alleen thuis. Zodra hun verzorger uit beeld was, voerden de twee honden een geweldige show op voor duizenden volgers op sociale media. 

Als de kat van huis is.. dansen de honden! Deze twee honden laten ons steeds opnieuw in katzwijm vallen. Met ons keken duizenden kijkers op Tiktok naar deze twee Golden Retrievers die de boel op stelten zetten als hun verzorger hen voor het eerst alleen thuis laat. 

Een wild spelletje tikkertje

Voor het eerst mochten de twee boefjes thuis alleen blijven. Hun verzorger zette voor de zekerheid de camera aan om zijn honden in de gaten te houden. De beelden waren te schattig om niet te delen. Dus keken nu al zo'n 200.000 mensen toe hoe Golden Retriever puppy Wallace haar grotere broer begint uit te dagen. Al gauw gaan de kleine zus en de grote broer helemaal op in hun spel, tot grote vreugde van volgers op Tiktok: "De grootste nam zijn rol als grote broer serieus", schreef er een. 
Hij pakt zijn verantwoordelijkheid als grote broer" vond een ander. "Deze reeks is zo kostbaar" reageerde een andere kijker. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen