Aanbieding

Reusachtige Dobermann ontmoet kitten
© Midjourney / KI

Grote Dobermann ontdekt kitten: de spanning is om te snijden (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hij is een angstaanjagende waakhond en zij een pluizig klein kitten. Bij hun ontmoeting houd je meteen je adem in!

Men zegt wel eens dat je een boek nooit naar de omslag moet beoordelen. Deze uitdrukking waarschuwt ervoor om niet op clichés te vertrouwen en daardoor voorbarige en verkeerde conclusies te trekken. Maar geldt dit ook voor dieren?

Feit is dat ook dieren ons keer op keer kunnen verrassen, zoals blijkt uit dit verhaal uit Palm Springs, VS. Want wanneer een grote, ogenschijnlijk angstaanjagende Dobermann genaamd "Diesel" zijn nieuwe huisgenootje ontdekt, verloopt de ontmoeting helemaal anders dan je zou verwachten!

 

Hondenverzorgster redt een kitten

Hanny Thomas, de verzorgster van Diesel, redde de kleine kitten enkele dagen eerder uit de meedogenloze hitte van Californië. Het katje, dat de naam „Lucy“ kreeg, leefde alleen en verlaten op straat. Maar Hanny nam het arme diertje bij zich op, ondanks het feit dat ze al de gigantische Diesel thuis had! Hanny kent haar hond en is er zeker van dat Diesel een zachtaardige reus is.

De eerste ontmoeting tussen de twee werd door haar op video vastgelegd. Zodra Lucy in het huis aankomt, toont Diesel onmiddellijk grote interesse in haar. Nieuwsgierig en voorzichtig benadert de Dobermann zijn nieuwe huisgenoot, terwijl Lucy voorzichtig op haar krabpaal klimt.

Dobermann Diesel blijft volharden

Diesel probeert steeds weer voorzichtig contact te maken met de kitten. Maar Lucy, die zich nog aan haar nieuwe thuis aan het aanpassen is, reageert aanvankelijk angstig. Voor alle zekerheid gaat ze ook niet in op Diesels speelaanbiedingen.

In een bijzonder ontroerend moment blaast Diesel teleurgesteld zijn wangen op. Alsof hij wil zeggen: Pff! Terwijl ik zo mijn best doe voor haar!

 

Wat een ontroerende vriendschap!

De hond laat zich echter niet ontmoedigen – zelfs een kleine klap van Lucy schrikt hem niet permanent af. Geduldig blijft hij in haar buurt, totdat het katje zich uiteindelijk toch bereid vindt om met hem te spelen. Sindsdien zijn de hond en de kat in dit huishouden de beste vrienden.

Diesel, de "zachte reus", heeft het dankzij zijn volharding voor elkaar gekregen! Inmiddels is hij volgens Hanny de perfecte kattenoppas en bewijst hij dat echte vriendschap geen grenzen kent – noch wat betreft grootte, noch wat betreft soort.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen