Aanbieding

Klein meisje en Dobermann hond

Het kleine meisje is niet bang voor de grote hond

© Ela theDobermann / YouTube

Klein meisje knuffelt gigantische Dobermann: iedereen kijkt vol verbazing hoe de hond reageert (VIDEO)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Ze worden de beste vriend van de mens genoemd, en deze Dobermann laat zien dat honden zelfs voor de allerjongste leden de beste vriend kunnen zijn. 

We kunnen zoveel leren van het gedrag, persoonlijkheid, geduld en veerkracht van onze honden. Om nog maar te zwijgen over hun niet aflatende bereidheid om hun familie hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit te geven. 

Dit is uit eerste hand te zien in een hartverwarmende video die op Youtube is gedeeld. De sterren van de korte video zijn een jong meisje met een schattig roze hoedje en een vriendelijke Dobermann

Jonge hondenliefhebber

De Dobermann is zo groot, dat het kleine meisje nog kleiner lijkt dan ze al is, maar dat deert haar niet. Sterker nog, ze ziet eruit alsof ze de tijd van haar leven heeft en aait de hond van kop tot staart. 

Terwijl de vader van het meisje het speciale moment vastlegt, blijft de hond geduldig staan terwijl het kleine meisje de hond aait en aait. 

Honden kusjes

De hond begint dan te gapen, misschien verveeld door alle aandacht, draait zich om en kijkt naar het kleine meisje om vervolgens naar voren te leunen en het meisje haar gezicht af te likken. Het meisje besluit dat ze geen kusjes van de hond wil en duwt de snuit van de hond van haar gezicht af. 

De hond lijkt het echter helemaal niet erg te vinden. De hond blijft bij het jonge meisje staan dat leunt op de hond met een brede glimlach. 

Bekijk hier de video:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen