Aanbieding

hond messi

De hond Messi is al een ster!

© consequence / TikTok

Messi de Border Collie heeft het hart van Hollywood veroverd tijdens de Oscars 2024! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De hond Messi, de Border Collie die de hoofdrol speelt in de Franse film Anatomie d'une chute (Anatomy of a Fall) is de viervoetige ster van de Oscars-ceremonie in Hollywood.

Op de vooravond van de Oscars-ceremonie van 2024, ontstond er een kleine controverse: het leek erop dat de hond Messi, een van de protagonisten van de film Anatomie d'une chute (Anatomy of a Fall), geen toegang zou krijgen tot de zaal van het Dolby Theatre in Los Angeles.

Maar tot grote verrassing werd ontdekt dat er ook een plek voor hem was. Messi, de zevenjarige zwart-witte Border Collie, werd meteen een van de grootste sterren van de avond.

De belangrijke rol van de hond Messi in de film

Messi bleef rustig zitten op één van de rode stoelen en volgde de ceremonie met grote kalmte. In de film van de Franse regisseur Justine Triet, winnaar van de Gouden Palm in Cannes en vijfmaal genomineerd voor een Oscar, speelt Messi de rol van Snoop.

De hond is gepresenteerd als een echt personage: Messi is de schaduw en het zicht van Daniel, de slechtziende jongen die de hoofdrol speelt in de film. Ondanks zijn onvermogen om te praten, bracht Messi een vleugje authenticiteit naar de speelfilm.

Messi, de viervoetige ster van Hollywood

Vorige week kwam de acteurshond Messi vanuit Parijs aan in Los Angeles, waar hij meteen de aandacht trok van talloze Hollywoodsterren. Tijdens een lunch voor de genomineerden poseerde hij voor foto's met beroemdheden zoals Billie Eilish, America Ferrera en Bradley Cooper. Ryan Gosling schrok bijna toen Messi in een ontroerende scène van de film op de grond ging liggen en deed alsof hij dood was.

Kijk hier naar de beelden van het avontuur van Messi:

@consequence Messi, from Anatomy of a Fall, is at the Academy Awards. #messi #anatomyofafall #oscars #oscars2024 ♬ original sound - consequence

Een onbegrepen kunstenaar

Laura Martin Contini, de trainer en verzorgster van Messi, vertelde dat het twee maanden van dagelijkse training vergde om hem te leren zich als een dood gewicht te laten vallen, met zijn ogen naar achteren en zijn tong uit zijn mond. Messi werd afgewezen bij tientallen audities, maar Anatomie d'une chute heeft hem eindelijk zijn grote kans gegeven, en die heeft hij niet verspild.

Messi heeft bewezen dat zelfs honden echte artiesten kunnen zijn, in staat om het hart van het publiek te veroveren en een onuitwisbare indruk achter te laten op het grote scherm!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen