Aanbieding

Amal en George Clooney met Sint-Bernard puppy
© _amal_clooney_/ Instagram

George Clooney gespot met nieuw familielid in Zuid-Frankrijk

Door Kaami Kanje

Online sinds

Amal en George Clooney veroorzaakten nogal wat ophef toen ze hun nieuwste familielid meenamen voor een wandeling in het dorpje Contingac, Frankrijk.

Hij is misschien nog maar een jonge pup, maar de recente aanwinst in het huishouden van de Clooneys blijkt al een flinke uitdaging te zijn. Letterlijk gezien natuurlijk. 

Nelson Clooney

Het nieuwe vreugdepakket van Amal is Nelson, een schattige Sint-Bernard puppy die naar verluidt door haar man werd geschonken ter gelegenheid van haar verjaardag.

Met een volwassen gewicht van ongeveer 80 kg, behoren de Clooneys tot de kenners van dit imposante ras. Nelson zal het gezelschap van hun vrouwelijke Sint-Bernard Rosie vergezellen, die vernoemd is naar George's overleden tante, zangeres en actrice Rosemary.

Een warm welkom

De schattige puppy kreeg een warm welkom van fans over de hele wereld.

"Echt heerlijk om veel honden in je leven te hebben! Je hart zal altijd gelukkig zijn", reageerde een volger, terwijl een ander antwoordde: "zo mooi".

Nu George, Amal en hun tweeling Alexander en Ella het grootste deel van hun tijd doorbrengen op hun landgoed in Frankrijk, wordt aangenomen dat Nelson zich bij hen zal voegen.

Domaine du Canadel beslaat 425 hectare grond, met een eigen wijngaard, olijfgaarden en een tennisbaan, dus deze gelukkige pup zal keuze te over hebben als het gaat om ruimte om te rennen en te spelen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen