Aanbieding

Schermafbeelding TikTokvideo van de hond

Deze hond houdt echt heel veel van haar beste vriendin

© dallas.pembertonn / TikTok

Hond herenigd met beste vriendin: video bezorgt 1,5 miljoen mensen een glimlach

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wanneer ze met haar beste vriend herenigd wordt, heeft deze hond een reactie die geen twijfel laat bestaan ​​over haar emotie.

Als Leia de Duitse Herder herenigd wordt met haar beste vriendin, is het een heel avontuur. Als mensen in staat zijn om sterke vriendschapsbanden te hebben, lijkt het erop dat honden dat ook kunnen!

Onlangs heeft een bewakingscamera geplaatst op het balkon van de jonge Duitse Herder dit bewezen, dankzij beelden die geen twijfel laten bestaan over de gevoelens van de hond.

Een dans van vriendschap

Terwijl haar beste vriendin de trap op komt, begint Leia snel overmand te worden door vreugde en begint ze een dans die een grote opwinding uitdrukt. Terwijl haar vriendin de traptreden op loopt en aan het tuigje trekt, wacht Leia op de overloop terwijl ze een echte serenade van vriendschap uitvoert! 

Bekijk onderstaande video:

@dallas.pembertonn the funniest and goofiest personality ever, she loves her sister and you can tell. ive never laughed so hard 🤣 #germanshepherd #dog #bestfriends #dancingqueen ♬ original sound - avery

Gezien door meer dan 1,5 miljoen internetgebruikers, heeft deze video meer dan 500 enthousiaste opmerkingen van kijkers aangetrokken. De volledig veroverde leden van het TikTok-netwerk zijn verrukt over deze pure uitdrukking van vreugde die honden zo goed kennen.

Laten we hopen dat deze twee honden zo lang mogelijk vriendinnen blijven!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen