Aanbieding

Opnames van kernelthegreatdane

Opnames van kernelthegreatdane

© kernelthegreatdane - Instagram

Duitse Dog sluit vriendschap met bejaarde weduwe en ze worden beste vrienden (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is moeilijk om onopgemerkt te blijven met een hond met zo'n unieke uitstraling. En het mooie ervan is dat je door de aanspraak bijzondere mensen ontmoet.

Duitse Doggen laten meestal niemand onverschillig. Men houdt van hen of begrijpt niet dat een dier van deze omvang een hond kan zijn. Maar hoe dan ook, ze vallen op! En wanneer Alyssa Berkovitz met Kernel, haar prachtige gevlekte Duitse Dog, wandelt, trekt ze natuurlijk de aandacht, zelfs in afgelegen delen van het bos, en ze maakt veel ontmoetingen! Zeker omdat Alyssa ook verantwoordelijk is voor een programma voor huisdierenoppas, waarmee veel honden in een roedel en zonder lijn kunnen worden uitgelaten. Onmogelijk om onopgemerkt door het bos te trekken!

Begin 2023 was er een ontmoeting die bijzonder indrukwekkend was. Terwijl ze met haar roedel en Kernel is, komt ze een ouder stel tegen, Maura en Cal. De twee senioren zijn niet onder de indruk van het grote aantal honden en hebben een echte zwak voor de enorme Duitse Dog. Al snel ontstaat er een vriendschapsband tussen het echtpaar en Kernel, die overigens een zwak heeft voor oudere dames. En ze zullen elkaar nog vele malen tegenkomen tijdens wandelingen, tot die vreselijke lentedag waarop Maura alleen verschijnt: haar man is overleden.

Alyssa, die sterke banden van genegenheid had gesmeed met dit schattige stel, was geschokt en diepbedroefd. Maar ze besloot vooruit te gaan en nam een beslissing die voor haar meteen duidelijk was.

Ze voegt een oma toe aan haar roedel.

Vastbesloten om Maura te steunen na het verlies van haar man, geeft Alyssa haar haar telefoonnummer. Ze nodigt haar snel uit om mee te gaan wandelen met haar roedel en Kernel, de grote met het grote hart.

Eén keer per week sluit Maura zich aan bij de roedel voor een wandeling die haar veel troost brengt. Als een echte favoriet op het Instagram-account van Kernel en zijn baasje, nu liefkozend "Mamie" genoemd door de volgers, heeft ze duizenden mensen geraakt met dit grenzeloze verhaal van vriendschap.

Kernel, 7 jaar oud, is zelf ook een senior, maar hij ervaart elke wandeling alsof het zijn eerste is, en hij is een stralende zon voor iedereen die het geluk heeft hem tegen te komen. Dankzij Alyssa heeft Maura de levenslust hervonden en is ze niet langer alleen. Een prachtig bewijs dat een klein gebaar van vriendelijkheid van onschatbare waarde kan zijn!

Laten we hopen dat dit mooie verhaal van vriendschap zo lang mogelijk blijft duren!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen