Aanbieding

Zwerfhond op de weg
© The GoGo - YouTube

Een machteloze puppy ligt doods in het midden van een drukke weg in de hoop dat hulp zal komen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een weerloze puppy, achtergelaten in het midden van een drukke weg, ontsnapte ternauwernood aan tragedie dankzij de snelle acties van twee medelevende vrouwen.

Op de weg slapend aangetroffen, bevond het kleine, kwetsbare hondje zich in ernstig gevaar om gewond te raken of gedood te worden door voorbijrijdende voertuigen.

Net op tijd gered

Gelukkig kwamen de redders net op tijd tussenbeide, waardoor de pup verdere ellende bespaard bleef. Het was overduidelijk dat de puppy ziek en ondervoed was, met een droge, geïnfecteerde huid die mogelijke gezondheidscomplicaties suggereerde.

Met spoed naar een dierenkliniek gebracht voor dringende zorg, was de prognose voor de kleine hond voorzichtig optimistisch - hoewel de toestand ernstig was, was deze behandelbaar. Onder de zorgzame begeleiding van de dierenartsen begon de puppy langzaam te herstellen, met tekenen van verbetering binnen een dag.

Hoop voor de toekomst

Onder het waakzame oog van het asiel bloeit de veerkrachtige pup op, terwijl hij geniet van het gevoel van welzijn en voeding en de gezelschap van de andere asielhonden.

Kijk hier naar de beelden van de redding:

Terwijl de puppy nu wacht op een eeuwig thuis, heeft haar emotionele redding, die op video is vastgelegd, wereldwijd de harten van kijkers geraakt. Dat heeft een golf van steun en dankbaarheid doen ontstaan voor de betrokkenen.

We hopen dat het niet lang duurt voordat deze schattige puppy haar perfecte eeuwige thuis vindt.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen