Aanbieding

Het kind bedekt de hond met een deken

Staat de hond dit echt gewoon rustig toe? 

© The Pet Collective / Facebook

Klein meisje wikkelt grote hond in deken: niemand had verwacht dat de hond zo zou reageren (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dit kleine meisje en hond Jack genieten ervan om teder en speelse momenten te delen. Maar hoe zal Jack reageren als ze hem helemaal bedekt?

In een steeds drukkere wereld worden momenten van vriendelijkheid en verbondenheid kostbaar, vooral als ze onze viervoetige familieleden betreffen.

Een liefdevolle episode, die de harten van velen verovert, werd vastgelegd door de ouders van dit schattige meisje, dat iets speciaals deelt met de gezinshond.

Een zeer geduldige hond!

Honden zijn sociaal en liefdevol en staan bekend om hun vermogen om menselijke emoties te begrijpen en met genegenheid en kalmte te reageren.

Wanneer dit kleine meisje besluit haar hond in dekens te wikkelen, ontstaat er een magisch moment van verbinding tussen het kind en haar trouwe viervoeter.

Jack, de hond in deze video, reageert op een buitengewone manier: hij blijft stil, knippert niet met zijn ogen en accepteert alles rustig en geduldig. Even later, misschien als beloning voor zijn geduld, krijgt Jack een kus van het meisje en wordt hij stevig omhelsd, wat de scène nog vertederender maakt.

De video door The Pet Collective, is inmiddels bijna 28 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 500.000 likes gekregen van mensen op Facebook die zowel vermaakt als gefascineerd zijn door de reactie van de grote hond.

De magie van de band tussen kind en dier

We kunnen alleen maar speculeren waarom het kind de hond in een deken wikkelt. Misschien wil het meisje gewoon haar viervoetige vriend warm houden, of hem beschermen en hem troost en geborgenheid bieden. Wat het ook is, de viervoeter lijkt dit gebaar precies goed te begrijpen. Deze twee lijken in ieder geval perfect op elkaar afgestemd te zijn.

Kijk hier naar de schattige video:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen