Aanbieding

golden retriever

Golden Retriever

© @sansober

Internationale Golden Retriever dag: Een ode aan de Golden Retriever met 8 heerlijke afbeeldingen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Afgelopen zaterdag, 3 februari was het International Golden Retriever Day, en dat vieren wij bij Wamiz met een ode aan de Golden Retriever.

In de wereld van de harige hartendieven, is er één superster die de show steelt met een gouden glans: de Golden Retriever. Vandaag geven we een high five aan deze geweldige vriend want afgelopen weekend op 3 februari was het de International Golden Retriever Day. Het is tijd om de liefde te vieren die ze brengen en hun coolheid te erkennen!

Met een vacht die zachter is dan een wolk en ogen die recht in je ziel staren, zijn Golden Retrievers gewoon onweerstaanbaar. Ze zijn niet zomaar huisdieren, ze zijn de rocksterren van het hondenrijk. Altijd klaar voor een knuffel, een spelletje of gewoon een chill-sessie op de bank.

Dus laten we vandaag de Golden Retriever liefde verspreiden en een shoutout geven aan die gouden bontballen die ons leven elke dag opfleuren. Happy International Golden Retriever Day, maatjes!

De goedzak

De Golden Retriever staat bekend als een echte goedzak, altijd in voor een knuffel en altijd een goed humeur. Met een tevreden kop staren ze je aan, en weet je dat het goed zit tussen jou en je viervoeter. 

De ondeugende

Ze zijn altijd in voor een spelletje, maar soms ondernemen ze ook dingen waar we niet altijd om kunnen lachen, en toch ook weer wel. Je vind ze ondersteboven in de wasmand, in je bed of spelend met de favoriete knuffel van je kind. 

Het sneeuw-etende monster

Golden en sneeuw. Zodra ze sneeuw zien worden helemaal gek, althans de meeste. En wat smaakt die sneeuw toch verdomde lekker. 

De alleseter

Iedereen met een Golden Retriever kent dit. Is er iets dat een Golden niet lust? Of het nu lekkere traktaties zijn of simpele brokken, binnen no-time is het weg. 

De jager

Met zijn neus dicht bij de grond altijd op zoek naar een spoor, van een mol, een haas of een hertje. 

De modderkoning

Golden Retrievers keren pas tevreden terug van een wandeling als ze helemaal zwart zijn, en aan het einde van de wandeling nog net in die ene modderpoel duiken.

De fluffy one

Wie kan er nu een Golden pup weerstaan. Hun fluffy vacht, hun onbeholpen motoriek en lieve blafjes. 

De waterrat

Er zijn maar weinig Golden Retrievers die niet blij worden van water. De zee, een meer, een grote modderpoel, zo lang ze maar nat kunnen worden. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen